MUŠKARAC UPUCAO SAM SEBE U STOMAK! NESREĆA KOD LESKOVCA: Nelegalno išli u lov, pa došlo do TRAGEDIJE

Autor:

Hronika

02.08.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P.M. je od zadobijenih rana juče preminuo u bolnici u Leskovcu

MUŠKARAC UPUCAO SAM SEBE U STOMAK! NESREĆA KOD LESKOVCA: Nelegalno išli u lov, pa došlo do TRAGEDIJE

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

Juče je Više javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo zadržavanje A.M. , A. S. i M. Đ. svi iz Razgojne kod Leskovca zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni su u noći između ponedeljka i utorka, zajedno sa sada pokojnim P. M. (1981) takođe iz Razgojne učestvovali u nezakonitom lovu u ataru Razgojne pri čemu je P.M. zadobio ustrelnu ranu u predelu stomaka od koje je preminuo juče u bolnici u Leskovcu.

Po izjavama osumnjičenih isti nisu videli na koji način je došlo do povređivanja, već da su čuli pucanj a kada su pronašli pokojnog videli su ranu u predelu stomaka, pri čemu ih je zamolio da pre dolaska policije i medicinske pomoći sakriju pušku koju je nosio zato što nema dozvolu za držanje što su osumnjičeni prihvatili, odneli pušku i sakrili je u šumi na udaljenosti od oko jednog kilometra od ovog događaja. 

Po dolasku policije i hitne medicinske pomoći osumnjičeni je bio svestan i mogao je da komunicira međutim nije hteo da kaže ništa kako je došlo do njegovog povređivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading