MLADIĆ IZ RUSIJE NASTRADAO U BEOGRADU! Pretrčavao magistralu, pa automobil naleteo na njega! PAO NA ŠOFERŠAJBNU, NA MESTU OSTAO MRTAV!

Autor:

Hronika

14.07.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo I. je prelazio ulicu preko kolovoza koji nije obeležen za pešake oko 22:30 časova, kada je na njega naleteo M. N. (28), koji je išao iz Obrenovca ka Beogradu.

MLADIĆ IZ RUSIJE NASTRADAO U BEOGRADU! Pretrčavao magistralu, pa automobil naleteo na njega! PAO NA ŠOFERŠAJBNU, NA MESTU OSTAO MRTAV!

Foto: Photo by rawpixel on Unsplash

Danilo I. (23), državljanin Rusije, koji je poginuo pre dva dana u Ostružnici kada je na njega naleteo auto marke" opel astra",  stradao je prelazeći ulicu na deonici puta na kojoj nema pešačkog pelaza.

Istragu ove saobraćajne nesreće vodi Drugo javno tružilaštvo u Beogradu.

Danilo I. je, kako je rečeno za Telegraf.rs, prelazio ulicu preko kolovoza koji nije obeležen za pešake oko 22:30 časova kada je na njega naleteo M. N. (28) koji je išao iz Obrenovca ka Beogradu. Ruski državljanin je "izleteo" sa leve strane, a potom je pao na šoferšajbnu i preminuo na mestu.

Uviđaj je obavio dežurni javni tužilac Drugog OJT, utvrđeno je da vozač nije alkohola u krvi kao ni psihoaktivne supstance.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading