OTKRIVAMO: Otac Koste Kecmanovića postao čovek bez emocija! NE ŽELI DA IZAĐE IZ PRITVORA

Autor:

Hronika

14.07.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović, otac Koste Kecmanovića, potpuno je izgubio emocije.

OTKRIVAMO: Otac Koste Kecmanovića postao čovek bez emocija! NE ŽELI DA IZAĐE IZ PRITVORA

Foto: Shutterstock, Facebook

Kosta i Vladimir Kecmanović

Vladimir Kecmanović, otac dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" pobio devetoro drugara i čuvara škole Dragana Vlahovića, potpuno je izgubio emocije i postao, što bi se reklo, ravna linija, saznaje Republika od izvora bliskoj istrazi.

Kako je za naš portal objasnio dobro upućen izvor, Vladimir Kecmanović nije imao gotovo nikakvu reakciju na proudeženje pritvora, već se ponašao kao da ni ne želi da izađe napolje.

- Tog dana kada je doneta odluka da se Kecmanoviću produži pritvor, većina je mislila da će, kao i svi zatvorenici, biti tužan, ili makar besan zbog takve odluke, a desilo se poptuno nešto drugo. Name, Kecmanović nije imao nikakvu emociju, nije uopšte reagovao na tu vest, pa čak nije zahtevao ni da se ulaže žalba - priča naš izvor.

Žalba je, međutim uložena, ali, kako kaže naš sagovornik, to je više bilo insistiranje advokata.

- Za takve stvari se žalba skoro uvek ulaže, to advokati rade, ali je u ovom slučaju zanimljivo to da Vladimiru gotovo uopšte nije bilo važno da li će se žalba uložiti. Sve što se izdešavalo toliko ga je, verovatno, dotuklo da je čovek postao ravna linija - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Nije dobar znak kad se pritvorenici tako ponašaju, jer upravo izostanak emocija može dovesti do nekog, ne daj bože, tragičnog događaja kao što su samoubistvo ili slične stvari.

Podsetimo, Republika je već pisala o tome kako otac Koste Kecmanovića, Vladimir Kecmanović strahuje za spostveni život ukoliko izađe iz pritvora, te da ima određene planove u vezi sa promenom fizičkog izgleda.

Takođe naš portal je pisao i tome kako je Vladimir Kecmanovć smršao skoro 30 kilograma, te da zbog stanja u kom se nalazi ne jede, ne pije, a i retko govori.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Ana

14.07.2023 14:30

Sad bar ne mora da juri karijeru - na glavi nosi samo oreol "Otac svetskog ubice br 1", a u njegovoj sitnoj duši, valjda ima mesta za deset grobova koji su posledica vaspitanja i nadgledanja njegovog sina.

Odgovori 19 19
Vera

14.07.2023 16:01

@Ana - Bolje gledaj kako tvoju decu vaspitavaš

Odgovori 25 16
Mina

14.07.2023 22:34

@Vera - Bas tako, kako ljudi lako osudjuju i daju sebi za pravo da pisu takve komentare, uzas! Ne daj Boze nikome sto je ovog coveka snaslo, pustite coveka neka ispasta svoje grehe bez nase osude, niko ne zna sta koga moze da snadje.I ovi naslovi menja fizicki izgled, i da menja sigurno ne trubi svima, bas smo jadni!

Odgovori 17 12
Komentar

15.07.2023 15:29

@Mina - Jadni roditelji pobijene dece, jadna porodica ubice, jadna njegova sestra koja ispašta greh svoga bolesnog brata. Jadni mi koji sve ovo čitamo i preživljavamo, ne dao Bog nikome.