POTVRĐENO! Telo pronađeno u moru u Grčkoj je Radovanovo! Mesec dana nakon nestanka Kikinđanina, u Srbiju stigla tužna vest!

Autor:

Hronika

13.07.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo, koje je pre tačno mesec dana pronađeno u moru 120 kilometara od Atine, pripada nestalom Kikinđaninu Radovanu Juričiću, potvrdili su rezultati DNK analize koja je obavljena u Grčkoj.

POTVRĐENO! Telo pronađeno u moru u Grčkoj je Radovanovo! Mesec dana nakon nestanka Kikinđanina, u Srbiju stigla tužna vest!

Foto: Facebook/Radovan Juracic

Radovan Juračić

Upoređivanjem genetskog materijala nestalog Kikinđanina i njegove majke ustanovljeno je da kod ostrva Serifos izvučen leš našeg državljanina.

Podsetimo, Radovan Juračić (44) iz Kikinde, nestao je 29. maja kada se uveče ukrcao na brod u Atini do ostrva Kos.

Kobnog dana on se ukrcao na trajekt u Atini oko 18 časova. Dva sata kasnije, tačnije oko 20 časova, čuo se sa suprugom Draganom, kojoj je rekao da se ukrcao na trajekt za Kos.

Njegova supruga Dragana Juračić istakla je ranije da se poziv tada prekinuo jer je veza bila loša, te da se njen suprug od tada više nije javljao.

- Zvala sam ga u utorak oko 7 ujutru, ali se nije javljao, a negde oko 12 časova telefon je ugašen i više nema signala. Poslednji put je lociran na Rodosu - rekla je ona tada.

U Grčkoj, gde se Radovan uputio da radi, tada je krenula masovna potraga. Dve nedelje od prijave nestanka, telo Kikinđanina nađeno je na stenama  kod ostrva Serifos. Pretpostavlja se da je pao sa trajekta.  

(Republika/Alo)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading