"U POSLEDNJE VREME NIJE MARILA ZA RODITELJE!" Ana Marija otvorila dušu o poslednjim danima ZVERSKI ubijene Noe: Evo šta je radila tiktokerka neposredno pred jezivu smrt!

Autor:

Hronika

14.07.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noa Milivojev od kada je ušla u vezu sa Ognjenom Dabetićem (33) mnogo ređe je posećivala porodicu kaže njena bivša cimerka Ana Marija sa kojom je živela u Beogradu.

"U POSLEDNJE VREME NIJE MARILA ZA RODITELJE!" Ana Marija otvorila dušu o poslednjim danima ZVERSKI ubijene Noe: Evo šta je radila  tiktokerka neposredno pred jezivu smrt!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Noa Milivojev iz Kovilja

Noa Milivojev (18) prema rečima njene cimerke Ane Marije Pavlović bila je poslednji put u rodnom Kovilju pre četiri meseca. Ona tvrdi da nije dolazila često, a da je od kada je ušla u vezu sa Ognjenom Dabetićem (33) mnogo ređe je posećivala roditelje i brata.

- Nou su u selu videli poslednji put kad joj se rodila sestra, a od tad da vam iskreno kažem prošlo je malo više od četiti meseca. Ne znam, i nije mi pričala zbog čega nije odlazila kući, ali komšije pričaju da je njena velika želja bila da se ostvari u velikom gradu, gde je očigledno bila bolje prihvaćena nego kod kuće - kaže cimerka. 

Prema rečima Ane Marije tragično ubijena Noa volela je provodi vreme sa porodicom koja joj je bila podrška. Sredina u kojoj živi njena porodica nije joj prijala. Sve je bilo kako treba dok javno nije pokazala šta želi da bude i opredelila svoj budući pol.

- Gledali su je čudno kada god bi došla u selo. Trudila da ne izlazi, i da uglavnom bude sa porodcom. Baš je neopisivo srećna kada je dobila sestru, vozala je po ulici tada smo je viđali, to je bilo nekoliko dana nakon što se Boba porodila - objašnjava cimerka i dodaje:

- Niko ne zna šta se desilo sa njom od kada je počela da se zabavlja sa tim dečkom. Njeni roditelji nisu podržavali tu vezu, kao da su nešto predosećali. Možda zbog toga i nije dolazila kao i pre. Na sve načine pokušali da joj ukažu da to neće izaći na dobro, a ona nije htela da se svađa sa njima - kaže Ana Marija.   

Njena cimerka tvrdi da su po selu počele da kruže glasine da ju je tukao i zlostavljao, pa je izbegavala Kovilj i susret sa roditeljima kako ne bi oni zajedno to proživljavali sa njom.

- Ta veza je bila sa dosta problema. Bio je ljubomoran i ubio je zbog ljubomore. Određivao joj je sa kime će da se viđa i druži. Znala je da dođe u selo i čim je pozove da se spakuje i da ode. Šteta što roditelji nisu uspeli da spereče tu tragičnu vezu - zaključuje Pavlovićeva.

Podsetimo, Noa je bila transrodna osoba, koja je rođena kao Đorđe. Njen nestanak prijavljen je 17. juna, a nakon dve nedelje intezivne potrage, u stanu u centru Beograda pronađeno je njeno beživotno telo.

Ognjen Dabetić je iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu. Odmah je uhapšen i sve je priznao. U pitanju je zločin iz strasti, odnosno ubistvo počinjeno iz ljubomore.

Monstruma, inače dečka koji je iskasapio svoju devojku uhapsila je policija nakon što su u kupatilu stana pronađeni ostaci tela nesrećne devojke.Telo je poslato na DNK analizu, a nađene su roze kikice po kojima je bila prepoznatljiva.

 BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading