UDAVIO SE U PLIĆAKU!? Ovo je tinejdžer (17) koji se utopio u Kolubari! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.07.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Srđan J. (17) utopio se sinoć u Kolubari, a kako pričaju skrhani poznanici ovog dečaka, nastradali dečak je ceo dan proveo na kupanju sa prijateljima.

UDAVIO SE U PLIĆAKU!? Ovo je tinejdžer (17) koji se utopio u Kolubari! (FOTO)

Foto: printscreen/drustvene mreze

Kako pričaju komšije, deo gde su se mladići kupali je plitak.

- Ko zna šta se tu desilo. Sudbina, nema drugog objašnjenja. Počeo je da udara rukama u reku i da se davi, ali dok su njegovi prijatelji to videli bilo je kasno. Ušli su u vodu kako bi mu pomogli, ali nažalost ništa nije moglo da se uradi - priča sagovornik "Blica.

Podsetimo, tinejdžer koji je iz lajkovačkog sela Nepričava Srđan J. sinoć se utopio u reci Kolubari, u blizini starog železničkog mosta u Lajkovcu, oko 19 časova.

Republika

Foto: printscreen/drustvene mreze

Srđan J.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Srđan je sa društvom sinoć bio na proslavi rođendana prijatelja koji je organizovan na obali Kolubare, kada je u jednom trenutku, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, ušao u reku.

Njegovo telo je ubrzo potom pronađeno u blizini mesta na Kolubari, nedaleko od mesta na kojem je poslednji put viđen, a ekipa hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt utapanjem.

Srđan je sahranjen danas.

(Republika/Blic)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading