SVI SE SEĆAJU MASAKRA NA AUTOBUSKOJ STANICI: Razjareni ubica se otimao i vikao: Pustite me da je dokrajčim!

Autor:

Hronika

12.07.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin dogodio se u Ulici vojvode Radomira Putnika, na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu.

SVI SE SEĆAJU MASAKRA NA AUTOBUSKOJ STANICI: Razjareni ubica se otimao i vikao: Pustite me da je dokrajčim!

Foto: facebook.com/Desanka Mosic/facebook.com/printscreen

Petar Mošić (68) iz Bavaništa je pre tačno četiri godine na autobuskoj stanici u centru Pančeva nožem ubio suprugu Desanku (60)! Monstrum je zbog tog zlodela pravosnažno osuđen na 30 godina zatvora u oktobru 2020. godine.

Tokom suđenja je utvrđeno da je Mošić od februara 2019. proganjao nesrećnu ženu, koja je tada pobegla od njega zbog nasilja posle 42 godine braka. Čim ju je 12. jula ugledao na stanici, prišao joj je i bez reči, naočigled osmogodišnjeg unuka i mnogobrojnih ljudi, izbo je po vratu i leđima!

Stravičan zločin dogodio se u Ulici vojvode Radomira Putnika, na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu. Petar se s leđa prišunjao Desanki i počeo zverski da je ubada. Čak devet puta!

Žena je vrisnula i pala, a vozači 'Autotransporta Pančevo' su skočili na pomahnitalog čoveka, razdvojili ga od žrtve i zadržali do dolaska policije, dok se on sve vreme kao zver otimao i vikao: 'Pustite me da je dokrajčim!' Desanka je odmah prevezena u bolnicu, gde je hitno operisana, ali je izgubila mnogo krvi usled čega je preminula na operacionom stolu - naveo je tada naš izvor iz istrage.

Očevici su posvedočili da se sve desilo munjevito:

- Jedan prosedi stariji čovek je bez reči prišao ženi s leđa i brzo je nekoliko puta ubo nožem po vratu i telu. Vozači autobusa su bili toliko prisebni da su ga oborili, oduzeli mu nož i čvrsto ga držali dok nije stigla policija. Nesrećna žena je ležala u velikoj lokvi krvi, a nekoliko prolaznika je priskočilo da joj pomogne. Doneli su neke krpe da joj pritisnu rane, pokušavajući da joj zaustave krvarenje. Bilo je mnogo krvi... 

Inače, Desanka je u februaru pobegla od Petra zbog nasilja i jedno vreme je provela u Sigurnoj kući u Pančevu. U međuvremenu je pokrenula i brakorazvodnu parnicu.

Petar ju je sve vreme tražio, proganjao ju je, ali ona nije htela da mu kaže gde je. Plašila ga se. To ga je još više ljutilo, pa se u maju dosetio da prijavi policiji nestanak supruge, kako bi mu oni pomogli da je nađe! Međutim, to mu nije prošlo, pa je Petru u junu izrečena i zabrana prilaska i komuniciranja sa Desankom. Ni to ga nije sprečavalo da je proganja, pa je nastavio da je traži. Na kraju ju je pronašao u Pančevu i krvnički joj presudio - izjavio je naš sagovornik.

Mošić je odranije bio poznat policiji i nekoliko puta je osuđivan, uglavnom zbog krađa. U Bavaništu je držao auto-plac i bavio se preprodajom polovnih vozila i delova.

Žitelji tog mesta, gde je poznat pod nadimkom Tamango, opisali su ga kao prgavog i agresivmog. Zato su ga mnogi izbegavali, plašeći se sukoba s njim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading