POSTOJE DVE VERZIJE PRIČE! Rođaci otkrili kako se tinejdžer UTOPIO u Kolubari, tražili ga tri sata u vodi

Autor:

Hronika

12.07.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji kažu da je tinejdžer bio na rođendanskoj proslavi koja se održavala na obali reke Kolubare

POSTOJE DVE VERZIJE PRIČE! Rođaci otkrili kako se tinejdžer UTOPIO u Kolubari, tražili ga tri sata u vodi

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kod Lajkovca, u selu Nepričava, sinoć se utopio mladić S.J. (17) u Kolubari, a njegova rodbina i prijatelji za Kurir kažu da ne mogu da veruju da se ovo desilo tako divnom detetu čija je porodica već pretrpela gubitak.

Prijatelji kažu da je tinejdžer bio na rođendanskoj proslavi koja se održavala na obali reke Kolubare u vikend naselju, a u nekom momentu je uskočio u reku i ubrzo nakon toga mu se izgubio trag.

- Ne znam tačno kako se dogodilo, neko mi priča da je sam uskočio u reku, pa da ga je šok uhvatio kada je uskočio u hladnu vodu jer mu je telo bilo zagrejano, ali deca pričaju da je uskočio da izvuče neku devojku iz vode, ali kako god da se izdešavalo stvarno je velika tragedija, taj dečko je predivno bio vaspitan i prepametan - priča jedan od meštana i dodaje:

- Ima stariju sestru i oboje su jako dobri đaci, jako vredna deca. Za par meseci je trebao da njemu bude osamnaesti rođendan, pa su sve pripremili i svečanu salu su rezervisali i muziku, greota velika, tako je mlad.

Kako se saznaje tokom rođendanskog slavlja deca su se sve vreme kupala u reci. Plivali su, ulazili i izlazili, ronili. S. J. je u jednom trenutku zaronio, ali nije izronio.

Dečakovi rođaci kađu da su S.J. i njegova sestra, pre četiri godine ostali bez oca, te ih je odgajala majka, koja je neizmerno ponosna na svaki uspeh svoje dece.

- Jako su divna deca, on je bio jako dobar i miran. Još uvek ne znamo tačno kako se dogodilo, trebala bih sada da odem do njih, danas je već i sahrana - dodaje tetka nastradalog dečaka.

Kako se saznaje iz policije u Valjevu, za dečakom se tragalo čitava tri sata, a nestanak je prijavio njegov drug koji je takođe bio na rođendanu.

- Nije naložena obdukcija tela, te je njegovo telo predato porodici da mogu da ga sahrane - rekao je izvor iz istrage.

Podsetimo, dečak se utopio negde oko 19 časova, a nakon što su okuzpljeni primetili da dečak ne isplivava iz vode, pozvali su pomoć. Ubrzo nakon toga dečak je izvučen iz reke, ali je Hitna pomoć mogla da konstatuje samo smrt.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading