ZAPREĆENO VLASNIKU BRVNARE U KOJOJ SE KRIO UBICA ŽIŽIĆA: "Pazi danas šta radis"!

Autor:

Hronika

07.07.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok se tresao dok je govorio, a priznao je da mu je njegova sestra od tetke, a Jovanova rođena sestra zapretila pred prethodno saslušanje.

ZAPREĆENO VLASNIKU BRVNARE U KOJOJ SE KRIO UBICA ŽIŽIĆA: "Pazi danas šta radis"!

Foto: printscreen

Luka Žižić

Bogdan Milićević(21) iz Kraljeva u čijoj vikendici je uhapšen Stefan Milašinović ubica Luke Žižića danas je svedočio pred Višim sudom u Beogradu na suđenju Milašinoviċu i njegovom pomagaču Jovanu Ugrenoviću koji ga je skrivao od ubistva. Svedok je kazao da nije znao da je Milašinović ubio nekog, ili da je počinio neko krivično delo.

- Brat Jovan Ugrenović me je zamolio da moju vikendicu pozajmim na  par dana njegovom drugu. Nisam znao da se on krije zbog ubistva ni kada me policija pozvala da rade uvidjaj. Tek sutradan sam iz medija saznao za ubistvo- rekao je Bogdan.

Svedok se tresao dok je govorio, a priznao je da mu je njegova sestra od tetke, a Jovanova rođena sestra zapretila pred prethodno saslušanje.

- "Pazi šta ćeš danas da radiš",rekla mi je Kristina Jovanova rođena sestra i od tada nisam u kontaktu sa njihovom porodicom- ispričao je Bogdan.

Sudija je naložila dopunu psihijatriskog veštačenja prvooptuženog i nastavak pretresa zakazala za 1.septembra.

Da podsetimo,Milašinović je priznao da je ubio Luku Žižića, i da se kaje za to, kao i da ne poznaje drugooptuženog Jovana Ugrenovića, kojem se sudi za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. 

Ugrenović se prema optužnici tereti da je Milašinoviću, znajući šta je uradio, obezbedio brvnaru u Kraljevu, gde se ovaj krio nakon zločina.

- Posle ubistva otišao sam u Kraljevo i drugu Milanu, čije podatke ne želim da dajem sudu, rekao da sam se posvađao sa mojima i da mi treba smeštaj. On je video povrede na mojoj glavi i poverovao mi je. Odvezao me je u smeštaj, gde sam uhapšen. Jovan nije znao za koga je smeštaj, a ni Milan šta sam uradio - ispričao je Milašinović, dodajući da neće da odgovara na pitanja suda, tužilaštva, punomoćnika i odbrane.

Luka Žižić je ubijen u svom kafiću,  dok je sedeo za stolom sa trojicom prijatelja, a njegov brat Vukan je to veče radio za šankom. U kafić je ušao čovek u radničkom odelu, kačketu, rukavicama i hirurškom maskom na licu i zamolio da ode u toalet. Posle dva minuta je izašao i otišao bez reči, da bi se za koji minut vratio i čim je ušao zapucao na Luku. Vukan i prijatelj Nikola su skočili na njega, oteli mu pištolj i skinuli masku, pa su mu lice snimile nadzorne kamere. Napadač je uspeo da im pobegne, ali uhapšen je u Kraljevu, nekoliko dana kasnije.

U pritvoru ostaje samo ubica

Jovanu Ugrenoviću danas je ukinut pritvor po predlogu njegovog branioca Nikole Ristovića, i biće upućen u Kraljevo gde će nastaviti da izdržava kaznu kućnog zatvora za prethodno krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading