TELO MU IDENTIFIKOVALI NA OSNOVU ODEĆE I LIČNE KARTE! Tragičan kraj potrage za Benjaminom (FOTO)

Autor:

Hronika

05.07.2023

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nadležnom tužilaštvu u Senti, rečeno je da je telo identifikovano na osnovu odeće u kojoj je bila i njegova lična karta.

TELO MU IDENTIFIKOVALI NA OSNOVU ODEĆE I LIČNE KARTE! Tragičan kraj potrage za Benjaminom (FOTO)

Foto: Facebook

Tačnom se pokazala sumnja da telo NN osobe koje je u petak iz Tise izvađeno kod štranda u Adi ima veze sa nestankom Benjamina Telek (30) iz Martonoša, navodi Gradski online.

U nadležnom tužilaštvu u Senti, rečeno je da je telo identifikovano na osnovu odeće u kojoj je bila i njegova lična karta.

- Obdukcija tela obavljena u novosadskom Institutu za sudsku medicinu potvrdila je da se radi o utopljenju - saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Senti.

Horvat Gergelj, predsednik Saveta MZ Martonoš, potvrdio je da je ova vest rastužila sve meštane. Najteže je pala porodici Benjamina Teleka. Njemu se, priča Horvat, svaki trag izgubio prošlog utorka uveče, na obali Tise u Martonošu:

Tamo je pronađen njegov bicikl. Usledila je velika potraga. I ja sam učestvovao u pretraživanju terena. Pregledali smo u okolini Martonoša oko 40 hektara šume kraj Tise, ali ga nigde nismo našli. Pored meštana i vatrogasaca iz Martonoša, mladića su tražili i radnici firme njegovog oca. Na žalost, nekoliko dana kasnije, stigla je strašna vest - rekao je Gergelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading