DA LI STE GA VIDELI: Od Dalibora ni traga ni glasa, porodica moli za pomoć: Probudili smo se ujutru i videli da ga nema!

Autor:

Vesti

05.07.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica je uputila apel svima koji imaju psa tragača, koji bi veoma pomogao, da se priključi potrazi

DA LI STE GA VIDELI: Od Dalibora ni traga ni glasa, porodica moli za pomoć: Probudili smo se ujutru i videli da ga nema!

Foto: Facebook/Printscreen

Dalibor Voja (47) nestao je 2. jula u Vršcu u okolini Vile Breg, čoveka su poslednji put snimile kamere ovog objekta, gde mu se gubi svaki trag.

Kako kažu bliski prijatelji porodice, ništa neuobičano se nije dešavalo tog dana. 

- Dalibor jako voli breg i voli da šeta, obukao je maskirno odelo, kosa mu je vezana u rep i imao je plave patike. To su sve informacije koje imamo, znamo da ga je snimila kamera i od tog momenta njega nema - priča prijateljica porodice.

Naglašava da ništa nije bilo sumnjivo, a nestanak su primetili ujutru. 

- On je uveče izašao iz kuće, znali su da stalno šeta i to je bilo uobičajeno, on ima dvoje dece i oni su svi zaspali, ujutru su videli da ga nema, počeli da tragaju za njim i prijavili nestanak policiji oko 20h uveče. Nadam se da ćemo ga naći, žena mu je jako potresena i čitava porodica.

Porodica koja je veoma zabrinuta zbog njegovog nestanka, uputila je apel da ukoliko imate psa tragača, koji bi veoma pomogao, priključite se potrazi.

Takođe, ako bilo šta znate u vezi sa Daliborovim nestankom, možete da javite na broj 062/604 161 ili najbližoj policijskoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading