JASMINA NE ODUSTAJE OD POTRAGE ZA BLIZNAKINJOM, VERUJE I DALJE DA JE ŽIVA! ''Majka me ubeđuje da me videla u tržnom centru, ja bila kod babe i dede''

Autor:

Vesti

22.06.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona apeluje i moli sve da dele njene fotografije i objavu u nadi da će naći svoju sestru bliznakinju za koju i dalje čvrsto veruje da je ukradena.

JASMINA NE ODUSTAJE OD POTRAGE ZA BLIZNAKINJOM, VERUJE I DALJE DA JE ŽIVA! ''Majka me ubeđuje da me videla u tržnom centru, ja bila kod babe i dede''

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Mlada mama iz Slovenije oglasila se u Fejsbuk grupi Udruženje roditelja nestalih beba Vojvodine u želji da stavi tačku na višedecenijsku agoniju još iz vremena SFRJ kad se njena mama, 27. marta 1987. godine, porodila u Mariboru.

Mlada Slovenka, sada i sama majka, objavila je da traži svoju sestru bliznakinju i piše zašto je toliko ubeđena da joj je sestra živa iako su njenoj majci na porođaju rekli da joj je druga devojčica rođena mrtva, prenosi Kurir.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Slovenka traži sestru bliznakinju

- Dragi moji! Molim vas da ovo delite jer ja tražim svoju sestru bliznakinju. Rođene smo 27.3.1987. u Mariboru. Mama se porodila carskim rezom, a kad se probudila iz anestezije lekari i medicinske sestre su joj rekli da sam preživela samo ja, a da je druga bliznakinja mrtvorođena iako smo uprkos tome obe bile zdrave u stomaku, do dana porođaja. Mami je bilo rečeno i da je tako bolje jer bi "druga bila invalid i da mam treba da bude srećna što ima mene jednu".

A onda se rodilo pitanje: zašto posle ovoliko godina? Prosto, zato što je previše zbrke među dokumentima. Mlada Slovenka je rekla i da više ne želi da ćuti.

- Najviše snage mi daje to što je moja stara mene videla u tržnom centru u Mariboru, kad sam imala 4 godine, a ja sam tad bila kod babe i dede?!

Za ovih mojih 36 godina koliko su me puta moji prijatelji pozvali i rekli da su me videli iako sam ja u tom trenutku bila sasvim negde drugde.

- Čak mi je i jedan gospodin, mislim da je vozač kamiona, pre tri meseca rekao da sam devojka iz Srbije!

Ona apeluje i moli sve da dele njene fotografije i objavu u nadi da će naći svoju sestru bliznakinju za koju i dalje čvrsto veruje da je ukradena od nje i njene majke, te da je živa.

- Ako vidite neku sličnu meni, javite mi! - moli mlada Slovenka čijoj su majci do porođaja rekli da nosi jednojajčane blizance da bi po rođenju u dokumentima bile zavedene kao dvojajčane, što tek budi sumnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading