GROBARI ĆE POBESNETI! Aleksandar Stanojević OTIMA Partizanu JEDNOG OD NAJBOLJIH!

Autor:

Sport

05.07.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijačima se to neće svideti.

GROBARI ĆE POBESNETI! Aleksandar Stanojević OTIMA Partizanu JEDNOG OD NAJBOLJIH!

Foto: FK Partizan

Partizan su u letnjem prelaznom roku već napustili doskorašnji kapiten Slobodan Urošević, iskusni vezista Ljubomir Fejsa, Andres Kolorado, Patrik Andrade i najbolji strelac Rikardo Gomeš, a sada bi crno-beli mogli da ostanu bez još jednog bitnog šrafa u timu.

Aleksandar Stanojević, nekadašnji trener Partizana, želi da u svoj tim koji trenutno vodi, tursku Konju, dovede Danila Pantića.

Prema informacijama Fotospora, načelni razgovori između uprava dva kluba su već obavljeni i Pantić bi mogao da krene put Turske i pored toga što ugovor sa Partizanom ima do 2024. godine.

Republika

Foto: Starsport

Danilo Pantić

 

Kada je Danilo Pantić prošli put odlazio iz Partizana klub nije prihodovao apsolutno ništa, ali je sada situacija drugačija i ako ga Konja želi u letnjem prelaznom roku moraće da izdvoji izvesnu sumu novca.

U Konji vide Danila Pantića kao zamenu za Alehandra Pocuela. Špancu je istekao ugovor i od kraja prošle sezone Stanojević je u potrazi za novim organizatorom igre.

Grobari verovatno neće blagonaklono gledati na pokušaj bivšeg trenera da Partizanu otme jednog od najboljih igrača jer će tada od fudbalera koji mogu da igraju na poziciji "desetke" u crno-belom dresu ostati još samo Bibars Natho.

Da li će do ovog transfera doći videćemo u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Bas smo srecni

05.07.2023 11:42

Vazno da nam VAZURA ostaje ! MASALA !!!

Sram vas bre bilo FOTELJASI

05.07.2023 11:50

E NASA KILAVA UPRAVO ,STIDITE SE. NIKO VAS NE ZAREZUJE , BAGRO AMATERSKA ! ETO KOLIKO VREDITE ! JADNICI. SVI BEZE KO OD KOLERE ! SIKTER BRE OLOSI KRIMOSI !

BAGRA NAM KLUB NISTI

05.07.2023 15:54

GROBARI BESNI NA UPRAVU. PETOKOLONASI I JUDE !