MUP PREČEŠLJAVA CEO BEOGRAD, SVAKU ZGRADU I ULICU! Sablasni ubica SA Čukarice iskasapio dva mladića kod osnovne škole - pa se kukavički dao u beg!

Autor:

Hronika

03.07.2023

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se desio u blizini osnove škole, ali van školskog dvorišta.

MUP PREČEŠLJAVA CEO BEOGRAD, SVAKU ZGRADU I ULICU! Sablasni ubica SA Čukarice iskasapio dva mladića kod osnovne škole - pa se kukavički dao u beg!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mesto zločina

Marko A. (31) ubijen je sinoć u krvavom obračunu koji se dogodio oko 21 sat kod osnovne škole Miloš Crnjanski u Žarkovačkoj ulici, dok je njegov prijatelj Branko D. (27) teško ranjen oštrim predmetom i prevezen je Urgentni centar.

Napadač je pobegao sa lica mesta, a ceo kraj je vrveo od policije koja je ubicu neumorno tražila.

Zločin se desio u blizini osnove škole, ali van školskog dvorišta. Trojica mladića su sedela na klupi, kada im je prišao pomahnitali napadač.

Nakon kratkog koškanja, dobacivanja i svađe, napadač je nasrnuo oštrim predmetom na mladiće i tom prilikom nasmrt izbo Marka A, ranio Branko D, dok je treći mladić ostao nepovređen.

Osumnjičeni pobegao sa mesta zločina

Na mesto zločina ubrzo je stigao veliki broj policajaca koji su lampama tražili begunca po celom kraju i pokrenuta je akcija "Vihor", a prema prvim informacijama, osumnjičeni nije daleko odmakao, a sumnja se da je i on sam bio povređen.

Veliki broj policijskih vozila je patroliralo ovim krajem satima, ulazili su u zgrade i provervali prolaze između zgrada. Provervani su i teniski tereni koji se nalaze iznad osnovne škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading