PRIVEDEN VLADA MANDIĆ: Bivšem rukometašu oduzeta četiri pištolja

Autor:

Hronika

29.06.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je sin Momčila Mandića, nekadašnjeg ministra pravde Republike Srpske u vladi Radovana Karadžića.

PRIVEDEN VLADA MANDIĆ: Bivšem rukometašu oduzeta četiri pištolja

Foto: ST/V. LUKIĆ

Bivši rukometaš Vlada Mandić (43) priveden je nedavno u Beogradu i tom prilikom su mu oduzeta četiri pištolja.

To je potvrdio danas ministar policije Bratislav Gašić na sednici Skupštine Srbije, ne precizirajući kojeg tačno datuma.

Da, Mandić je priveden od strane policijskih inspektora i na Tužilaštvu je sada da preduzima dalje radnje po tom pitanju - rekao je Gašić.

Prema nezvaničnim informacijama, Mandić je priveden nakon što je pretio pištoljem izvesnom Luki O. na Novom Beogradu. Navodno je sa još trojicom nepoznatih muškaraca ušao u zgradu i lupao na vrata stana Luke O., koji ga je kroz špijunku video i prepoznao, repetirao pištolj i uperio ga ka vratima, nakon čega su se svi udaljili džipom. To je utvrđeno i uvidom u video nadzor.

Mandić je bivši rukometaš i plejboj. Sin je Momčila Mandića, nekadašnjeg ministra pravde Republike Srpske u vladi Radovana Karadžića.

Svojevremeno je bio optužen da je rođaku Draženku Mandiću pomagao u pokušaju ubistva očevog vozača Dejana Markovića, tako što ga je 2002. godine namamio u TC "Ušće", ali je u tom postupku pravosnažno oslobođen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading