VLADIMIR KECMANOVIĆ SA PUŠKOM! Nikad viđene fotografije: Bio član OVOG kluba i redovno vežbao "preživljavanje"! (FOTO)

Autor:

Hronika

07.06.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

O ljubavi Vladimira Kecmanovića prema jednom d najskupljih sportova danas govore fotografije na društvenim mrežama.

VLADIMIR KECMANOVIĆ SA PUŠKOM! Nikad viđene fotografije: Bio član OVOG kluba i redovno vežbao "preživljavanje"! (FOTO)

Foto: Printscreen/TikTok

Poznati radiolog i otac najmlađeg masovnog ubice na svetu, Vladimir Kecmanović uživao je u  "airsoft - u", igri ili sportu koja je u Japanu poznata kao igra preživljavanja.

Kako se može videti na fotografijama "airsoft" kluba "SD tim" iz Smedereva koje su postavljene na društvene mreže otac Koste K. koji je koji je 3. maja ubio devet svojih drugara i čuvara škole, a ranio četiri učenika i nastavnicu istorije bio je njihov aktivan član.

U pitanju je timska igra pucanja u kojoj učesnici eliminišu protivničke igrače iz igre označavajući ih sferičnim plastičnim projektilima ispaljenim iz vazdušnog oružja male snage zvanog "airsoft" puške.

Poznavaoci kažu da za učestovanje u ovom sportu nije potrebna prevelika veština, snaga, brzina, preciznost i mnogo novca ako ste početnik jer opremu možete da iznajmite. Međutim, oni koji su profesionalci u ovom sportu kažu da je oprema papreno skupa, zbog čega je upravo "airsoft" jedan od najskupljih sportova.

Sudeći po fotografijama Vladimira K. a koje je se mogu videti na društvenim mrežama, on je imao veliku ekipu sa kojom je redovno učestvovao u igrama u kojima se koristi oružje. 

Koliko se dobro slagao sa ostalim članovima kluba iz Smedereva, pokazuju i fotografije sa njihovih zabava u kojima se veselo društvo opuštalo uz alkohol.

Da je i sam Kosta K. trenirao "airsoft", navela je i oružarka Ana Simonović.

Kako je precizirala Simonović, koja inače ima sertifikate o rukovanju gotovo svim vrstama vatrenog oružja, dečak jeste bio uvežban ali ne u streljani, već je aktivno trenirao „Airsoft“, koje je vojno-taktička simulacija, i to je iskoristio u svrhe ovog zločina.

Objasnila je da je Kostu K. na treninge „Airsofta“ dovodio otac i to su zajedno trenirali, što je kako je navela „antistres igra današnjice“ i nema limit u godinama kao ni „paintbol“, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ne

07.06.2023 12:07

Samo sranja piće ovdje.Kosta nije radio airsoft

Pier

24.06.2023 11:26

Ana dabogda tvoje dete bilo žrtva "modernog antistresa današnjice"

Boško

30.06.2023 11:28

Zašto ? Dečko je obučavan da pravilno gadja iz pištolja, ali ne vazdušnog i ne puške bilo koje jel puška je sasvim neka druga obuka. Ostalo su laži za glupake.