ZLATANOVA NAJVEĆA DRAMA! Ibrahimoviću sin bio TEŠKO BOLESTAN: Izgledao je kao da život ŽELI DA GA NAPUSTI!

Autor:

Sport

07.06.2023

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin je otvorio dušu i otkrio kroz šta je prošao.

ZLATANOVA NAJVEĆA DRAMA! Ibrahimoviću sin bio TEŠKO BOLESTAN: Izgledao je kao da život ŽELI DA GA NAPUSTI!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Predstavi je došao kraj - Zlatan Ibrahimović rešio je da kaže zbogom profesionalnom igranju fudbala i posle meča u kom je Milan savladao Veronu sa 3:1, objavio je da je završio karijeru.

Bio je Zlatan jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre i definitivno osoba koja nikada nikoga nije mogla da ostavi ravnodušnim.

Tokom karijere retko kada je pokazivao slabosti, ali je u knjizi o njemu pod nazivom "Ja sam Zlatan Ibrahimović" čiji je autor Dejvid Lagerkranc, Šveđanin otvorio dušu.

Ispričao je Zlatan kada je bio najslabiji i otkrio kako je prošao kroz dane kada se njegov sin Maksi borio za život.

- Sve je bilo novo s Maksijem, primetili smo da mnogo povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto, da li je to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog… Pričao sam sa porodicom, prijateljima, i svi su me tešili da nije ništa strašno - počeo je Ibrahimović, pa nastavio:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

 

- Tada su problemi postali daleko veći. Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete, bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam da budem ljut i lud, da pokazujem sve moguće emocije. I sve je moglo da se reši ako si čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Bio sam nemoćan, ništa nisam mogao da učinim. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali, kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti.

Bila je ovo prava noćna mora.

Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je, na kraju su me odveli do velike sale u kojoj je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada… Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi. ‘Volim vas oboje, vi ste mi sve, ali ja ovo ne mogu da izdržim. Zovi me za sve što treba - otkrio je Zlatan, pa u dahu dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

 

- Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam toga. To mi, iskreno, daje bolji pogled na život.

Nedugo posle ovog slučaja Zlatan i njegova supruga Helena dobili su još jednog sina - Vinsenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading