JEDNA REČ JE BILA DOVOLJNA: Najbolji svih vremena se obratio Zlatanu Ibrahimoviću!

Autor:

Sport

06.06.2023

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruka za velikog prijatelja oduševila planetu.

JEDNA REČ JE BILA DOVOLJNA: Najbolji svih vremena se obratio Zlatanu Ibrahimoviću!

Foto: Starsport

Zlatan Ibrahimović na "Marakani"

Jedan od najvećih MMA boraca Habib Nurmagomedov odao je priznanje fudbalskoj legendi i prijatelju Zlatanu Ibrahimoviću koji je sinoć objavio kraj karijere.

 

 

Dagestanac je preko društvenih mreža napisao je samo jednu, moćnu, reč:

- Legenda.

Habib je jednom izjavio da bi, da nije nastavio karijeru u MMA, umesto toga izabrao fudbal. U svakom slučaju, zahvaljujući svojoj popularnosti, Nurmagomedov je imao priliku da upozna brojne vrhunske sportiste, među njima je i Zlatan Ibrahimović.

Habib i Zlatan vremenom su razvili prijateljski odnos, često su govorili pohvalno jedan o drugom. Sad kad je Ibrahimović objavio kraj fudbalske karijere Nurmagomedov nije propustio priliku da mu oda priznanje za sve što je postigao u fudbalu.

Zlatan Ibrahimović se smatra jednim od najboljih fudbalera svog vremena. Imao je bogatu karijeru igrajući za velike klubove kao što su Ajaks, Juventus, Inter, Barselona, Milan, PSŽ, Mančester junajted…

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading