NARKO-TENISERKI PRETI 12 GODINA ROBIJE! Podignuta optužnica protiv Jelene, u torbi nosila 8,5 kilograma droge!

Autor:

Hronika

23.05.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenoj se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

NARKO-TENISERKI PRETI 12 GODINA ROBIJE! Podignuta optužnica protiv Jelene, u torbi nosila 8,5 kilograma droge!

Foto: instagram

Uhapšena Jelena M.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv teniserke Jelene M. (20) zbog sumnje da je zajedno sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, po prethodnom dogovoru neovlašćeno, radi dalje prodaje, prenosila opojnu drogu i to oko 8.5 kilograma marihuane.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenoj se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. Za ovo krivično delo zaprećena kazna zatvora je od tri do 12 godina.

Postoji opravdana sumnja da je Jelena M. 12. marta ove godine zajedno sa maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla automobilom marke “Smart” do Kopaonika, do mesta Novo selo i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8.5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik.

Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i lišili ih slobode.

Osumnjičena se nalazi u pritvoru koji prema poslednjem rešenju suda može da traje do 10. juna 2023. godine.

Jelena je povremeno držala časove tenisa, a u automobilu su je prilikom pretresa pronađeni i teniski reketi, pored droge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading