MEĐU UHAPŠENIMA I TRI ŽENE: Delile oglase za prostituciju, podvođeno više od 10 devojaka!

Autor:

Hronika

11.05.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su oni koristili policija je pronašla 203.000 dinara, 3.200 evra, 39 mobilnih telefona, kao i 3 laptopa.

MEĐU UHAPŠENIMA I TRI ŽENE: Delile oglase za prostituciju, podvođeno više od 10 devojaka!

Foto: MUP Srbije

Jovica D. (50), Danijel K. (64), Aleksandar S. (41), kao i žene Željana Š. (40), Bosiljka G. (30) i Darija M. (34), uhapšeni su zbog sumnje da su od septembra 2022. do maja 2023. godine, vrbovali ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivali stanove na teritoriji Beograda u kojima su se one nalazile sa klijentima.

Osumnjičeni se terete i da su putem društvenih mreža organizovali oglašavanje prostitucije, podvodili više od 10 devojaka kojima su organizovali prevoz do klijenata.

Foto: MUP

Hapšenje zbog prostitucije

Pretresom stanova i drugih prostorija koje su oni koristili policija je pronašla 203.000 dinara, 3.200 evra, 39 mobilnih telefona, 3 laptopa, koji su, kako se sumnja, korišćeni za evidenciju o devojkama koje pružaju seksualne usluge, evidenciju o zarađenom novcu, o početku i završetku pružanja seksualne usluge korisnicima usluga.

Novac dobijen od prostitucije su, kako se sumnja, pripadnici organizovane grupe delili između sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading