OTKRIVAMO MISTERIJU ZAŠTO JE PRECRTANO JEDNO IME! Ovo je razlog zašto je Kosta odustao od jednog ubistva!

Autor:

Hronika

03.05.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Precrtano ime sa spiska učenika koje su bile žrtve masakra svima je zapalo za oko.

OTKRIVAMO MISTERIJU ZAŠTO JE PRECRTANO JEDNO IME! Ovo je razlog zašto je Kosta odustao od jednog ubistva!

Foto: Nikola Mutić, Privatna arhiva

Kosta Kecmanović imao plan

Jutros je oko 8.40 časova došlo do stravičnog masakra u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' na Vračaru kada je maloletni Kosta Kecmanović sa dva pišolja ubio devetero ljudi, a sedmoro teško ranio.

Kosta je imao ceo spisak učenika na kom je jasno navedeno kojim redom će ih likvidirati.

Ono što je svima zapalo za oko je da je poslednje ime sa spiska precrtano, a kako se sumnja, razlog je zbližavanje sa detetom sa spiska.

Načelnik policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić obratio se uživo u Vladi Srbije povodom pucnjave koja se desila jutros.

Nemi smo pred ovom tragedijom. Nas kao pripadnike MUP-a obavezuje o realnom i činjeničnom stanju. Dana 3.5 u 8.42. pozvalo nas je NN lice koje se predstavilo kao Kecmanović Kosta i rekao da je pucao u više osoba u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ovom prilikom je smrtno stradalo 8 učenika, 7 devojčica i jedan dečak. Pripadnici MUP-a su po dolasku u školu lišili slobode ubicu. On je duži period planirao ovo. On je izabrao današnji datum zato što je učionica istorije bila blizu izlaza iz škole. U torbi je imao četiri molotovljeva koktela, iz ranca je odmah po dolasku u školu upucao čuvara. Sa vrata učionice je pucao u učiteljicu, a potom i u učenike. Nakon masakra, izlazi napolje i puca u ostale. Sam je priznao da je planirao ovo, a imamo i spisak dece koju je planirao da likvidira. Sam je radio plan ulaza u školu, izlaza i odredio je prioritetne mete. Planirao je tačno kako će koje dete da likvidira - rekao je Milić.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je odmah uhapšen u dvorištu škole i izveden je sa lisicama i jaknom preko glave, a prilikom hapšenja, pripadnicima policije je izjavio ovo:

Pucao sam, jer sam psihopata.

Ocu ubice, Vladimiru, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Vladimiru Kecmanoviću (48), ocu Koste Kecmanovića, dečaka koji je jutros ubio devet osoba u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", na teret se stavlja krivično delo - teška dela protiv opšte sigurnosti kojem je zaprećena kazna od 12 godina!

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Beogradu dečak prema Zakonu o maloletnim učiniocima dela i krivično pravnoj zaštiti maloletnih lica nije krivično odgovoran jer nema navršenih 14 godina života.

S druge strane, njegovom ocu Vladimiru određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teška dela protiv opšte sigurnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (6)

Loading
Marko

03.05.2023 17:54

Oca na doživotnu, a dete psihopatu u ludaru do kraja života !

Odgovori 28 34
Veselin

03.05.2023 20:06

Ma ovde nesto skripi...a da dete nije dobilo spisak i naredjenje sta da uradi

Odgovori 16 22
Slobo

03.05.2023 20:31

@Veselin - Zašto nije Ružić smenio direktorki koja je pustila Kristijana da drži čas a Crni Cerak peva o drogi dok im drugari bacaju nameštaj Sada on mora da ode jer njegov nerad je doveo do ovoga!

Odgovori 25 38
laki

04.05.2023 10:59

@Slobo - konačno jedan pametan komentar