IŠAO U STRELJANU "ISPOD RADARA"? Nekadašnji inspektor za krvne delikte: Ovde najviše roditelji zakazali!

Autor:

Hronika

03.05.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletnoj deci nije dozvoljeno u streljani da barataju vatrenim oružjem, rekao bivši inspektor za krvne delikte Žarko Popović.

IŠAO U STRELJANU "ISPOD RADARA"? Nekadašnji inspektor za krvne delikte: Ovde najviše roditelji zakazali!

Foto: printscreen/TV Happy

Nakon nezapamćene tragedije koja se ovog jutra dogodila u Beogradu, svi se pitaju, kako dete od 14 godina zna profesionalno da barata oružjem, s obzirom da, kako Žarko Popović bivši inspektor za krvne delikte ističe, deci nije dozvoljeno u streljanama da rukuju vatrenim oružjem.

- Maloletnoj deci nije dozvoljeno u streljani da barataju vatrenim oružjem. Jedino mogu iz vazdušnih pušaka ili pištolja da idu na određene treninge. On je verovatno išao u neke streljane „ispod radara“, pošto je dete iz ugledne porodice. Sigurno je imao prethodni umišljaj da nešto tako uradi. Ovo nije akt terorizma, jer on za posledicu ima politički cilj, a ovde političkog cilja nema. Radi se o detetu koje možda ima tešku frustraciju jedne mlade osobe ili patološko oboljenje manijakalne šizofrenije ili neke akutne psihoze, koja je uzrokovana spoljnim faktorom. Ovde su najviše roditelji zakazali koji bi trebalo danas da budu u zatvoru, posebno otac koji je imao vatreno oružje, a držao ga je nebezbedno. Dete je znalo za šifru sefa, jer mu je neko rekao, otac ili majka - zaključio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading