Kavački saradnici preneli preko 40 miliona evra preko granice: POHAPŠENI U NEMAČKOJ

Autor:

Hronika

21.04.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački Bild otkrio veze kavačkog klana sa nemačkom mafijom.

Kavački saradnici preneli preko 40 miliona evra preko granice: POHAPŠENI U NEMAČKOJ

Foto: printscreen

Braća Bilal (45) i Tunaj (35) iz Holandije uhapšena su u Nemačkoj zbog 40 miliona evra, a otkriven je i njihov saradnik Hakan T. (54), piše nemački "Bild".

Republika

Foto: printscreen

Radoje Zvicer optužen i osumnjičen za ubistva i druga teška krivična dela

Istražni organi na međunarodnom nivou istražuju povezanost klana braće sa kavačkim klanom jer su, kako se sumnja, usko sarađivali sa saradnicima odbeglog Radoja Zvicera, označenog kao šefa crnogorsko-srpske mafije.

Kuriri dobro umreženih kriminalnih grupa su švercovali gotovinu preko aerodroma u Frankfurtu ili su je skrivali u automobilima, a deo novca su prebacivali preko sumnjivih kompanija.

Nemački Bild napisao je i da su nemački istražiteji za petama brojnim kriminalcima koji su povezani sa uhapšenima, a pišu da su osim sa kavčanima sarađivali sa kriminalcima iz celog sveta. 

- Jedan od klijenata bio im je i kavački klan. Kroz njihove ruke prošlo oko 40 miliona evra i da je taj novac otišao u Tursku, Rusiju, Paragvaj, Kolumbiju i druge zemlje.Više desetina saradnika je identifikovano putem otkrivenih kripto poruka preko aplikacije Skaj, koji se prate odvojeno- prenose portali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading