OTKRIVAMO KAKO JE KONSTRUKCIJA GOLA PALA NA DEČAKA: Deca znala šta nikako ne smeju da rade u dvorištu škole "Drinka Pavlović", ali... (FOTO)

Autor:

Hronika

20.04.2023

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Školsko dvorište OŠ "Dronka Pavlović" je u rekonstrukciji, te je deci bilo naloženo da se tu ne igraju, međutim...

OTKRIVAMO KAKO JE KONSTRUKCIJA GOLA PALA NA DEČAKA: Deca znala šta nikako ne smeju da rade u dvorištu škole "Drinka Pavlović", ali... (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pao gol na dečaka u školi "Drinka Pavlović"

U Osnovnoj školi "Drinka Pavlović" u kojoj je osmak povređen sinoć kada je na njega pao gol u toku je pričvršićavanje gola. Drugi gol sa mrežom je bio položen na zemlju u uglu dvorišta. 

Očigledno je da su golovi bili slabo ili nisu uopšte bili pričvršćeni za podlogu, odnosno tlo. 

Direktorka škole nije želela da govori za medije, a njena zamenica Biljana Popović rekla je da nije raspoložena da objasni kako je došlo do povređivanja dečaka.

- Nemam komentar osim što mogu da kažem da je dete dobro i da je kod kuće, a ne u bolnici. Odnosno, učenik je odlično - rekla je zamenica direktora škole.

Dečaci koje smo zatekli na dvorištu u prisustvu nastavnice i zamenice direktora su, dok su njih dve razgovarale podizali gol položen na zemlju, ali nisu uspeli ni ga odignu.

Jedan roditelj koji je izlazio iz dvorišta škole objasnio nam je kako je došlo do povređivanja učenika.

- Moje dete mi je reklo: "Tata, taj osmak je radio zgibove na golu i tako je konstrukcija pala na njega. Zna se da go nije namenjen tome pogotovo što su nam nastavnici uvek skretali pažnju da tako možemo da se povredimo"- rekao je otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading