IMALA JE VELIKE ŽELJE, SREĆAN TI NEBESKI ROĐENDAN! Prijatelj emotivnom porukom čestitao Ani Volš, prisetio se trenutka kada je prošle godine oduvala svećicu! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.04.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš bi danas proslavila rođendan.

IMALA JE VELIKE ŽELJE, SREĆAN TI NEBESKI ROĐENDAN! Prijatelj emotivnom porukom čestitao Ani Volš, prisetio se trenutka kada je prošle godine oduvala svećicu! (VIDEO)

Foto: Instagram/Abdulla Almutairi

Ana Volš

Beograđanka Ana Volš kojoj se 1. januara gubi svaki trag u Americi, proslavila bi 40. rođendan sutra.

Anin nestanak prijavile su nekoliko dana kasnije njene kolege, a navodno je u novogodišnjoj noći krenula na let za Vašington.

Njen suprug Brajan Volš prvo je uhapšen zbog obmanjivanja policije i lažnog svedočenja, da bi ga na kraju optužili i za ubistvo svoje supruge.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brajan Volš

Anino telo do današnjeg dana nije pronađeno, ali je policija u kući i neposrednoj blizini pronašla testeru sa biološkim materijalom, krv, tepih i maramice umazane krvlju, a Brajan je viđen i kako dan nakon njenog nestanka kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 400 dolara.

Takođe, njegova istorija pretraživanja bila je sumnjiva policiji, a naknadno je ustanovljeno i da je signal Aninog telefona poslednji put detektovan u blizini njihove porodične kuće.

Anini prijatelji se emotivnim porukama oglašavaju na društvenim mrežama povodom današnjeg dana, a posebno je emotivna poruka Abdule Almutairija, koji ju je smatrao najboljim prijateljem.

12. april 2022. je Anin poslednji rođendan koji se proslavila na ovoj zemlji. Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana nije bila u Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas jekonobar iznenadio kriškom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju pre nego što jedemo parče torte. Bilo je toliko nade za godinu i njen život. Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom. Ana je sanjala da poveća svoju radnu porodicu, da uspe i da bude unapređena u Tishman Speier i nadala se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća i postojala je nada da će moja porodica i ona proslaviti život u našem voljenom Vašingtonu. Ove nade su sada rupe u onome što je moglo biti. Anin život je bio pun teškoća ali i života; i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi. Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Budi i dalje sunce i mesec; sija na obe strane spektra. Šaljem ti ljubav i zagrljaje gde god da ti je duh. Sjaj najsjajnije - napisao je na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading