VREĆA ZA LEŠEVE! Na ovom mestu je ubijena devojčica u Ripnju: Medicinski pribor i krv još stoji u šipražju! (FOTO)

Autor:

Hronika

11.04.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Petrović (16) oteta je i ubijena u ponedeljak u Ripnju.

VREĆA ZA LEŠEVE! Na ovom mestu je ubijena devojčica u Ripnju: Medicinski pribor i krv još stoji u šipražju! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Šesnaestogodišnju Nevenu Petrović oteo je, silovao, a potom i nožem usmrtio komšija Stojan Ilić (38). Zločin se dogodio u ponedeljak u Ripnju, nešto posle 14 časova.

Iako se o motivu još nagađa, sumnja se da je Stojan bio zaljubljen i u majku devojčice Sanju, ali i u tinejdžerku koju je ubio, rekao je za naš portal njen brat Nenad.

Na licu mesta još uvek se nalazi velika količina krvi, maska za kiseonik, ali i nalepnica na kojoj piše "vreća za leševe".

Meštani ovog naselja još su u šoku i ne mogu da veruju da se Neveni to dogodilo.

- To je bilo divno dete, stalno sam joj govorio da ne ulazi u tuđa auta i da bude oprezna, ali izgleda je njemu verovala - rekao je za Republiku komšija Miroslav Stošić.

Ekipi našeg portala brat ubice Jovan Ilić pokazao je i mesto na kome je Stojan brzom reakcijom policije uhapšen.

Foto: ST/Dragan Kadić

Brat ubice pokazuje gde je Stojan ilić uhapšen

Podsetimo, nakon zločina koji je počinio Stojan je otišao u kuću porodice ubijene devojčice i naneo teške telesne povrede njenoj majci Sanji, baki Miri i ujaku Burdošu.

Majka u kritičnom stanju, probušena joj je plućna maramica. Imala je već jedan šlog, bude li imala još jedan, neće dobro proći.. Molim vas nas razumite - kroz suze nam je rekla ujna devojčice.

Nevenina baba još uvek je u bolnici, dok je ranjeni ujak otpušten na kućno lečenje.

Podsetimo,  ubica je zločin počinio tako što je pod prisilom oteo Nevenu i odvezao je otprilike kilometar i po od kuće. Nakon što je izvršio zločin ostavio je pored puta izbodenu po stomaku i drugim delovima tela, u lokvi krvi.

Više javno tužilaštvo u Beogradu koje vodi istragu naložilo je obdukciju, posle koje će biti rasvetljen zločin i biće utvrđene sve povrede na Neveninom telu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading