SVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA KOJI JE SRBIJU OSTAVIO BEZ REČI! UŽAS U RIPNJU: Silovao i ubio devojčicu, pa pokušao da liši života i članove njene porodice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojan Ilić (38) prvo odvezao Nevenu P. i njenog brata do prodavnice, a potom je prisilio da kolima krene s njim do šumarka, gde ju je usmrtio

SVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA KOJI JE SRBIJU OSTAVIO BEZ REČI! UŽAS U RIPNJU: Silovao i ubio devojčicu, pa pokušao da liši života i članove njene porodice!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ, Facebook

Ubica i žrtva

Policija je juče po podne uhapsila Stojana Ilića (38), koji je oko 14 sati oteo, navodno silovao, pa nožem ubio Nevenu Petrović (16) u naselju Ripanj, a posle toga njenu majku Sanju, ujaka Burduša i babu Miru napao nožem i naneo im povrede zbog kojih su hospitalizovani. Ubica je odranije poznat policiji jer je prijavljivan za nasilje i navodno je već ležao u zatvoru.

Prema navodima pojedinih komšija, Ilić je bio zaljubljen u Nevenu, koja je pre 14 dana proslavila rođendan, a s njenom porodicom je bio u prijateljskim vezama. Drugi meštani navode da su čuli da je Stojan optuživao Petroviće da su na njega bacili crnu magiju i da mu zbog njih ništa ne ide u životu.

Ubijena devojka je dete razvedenih roditelja i pre nekog vremena je došla od oca kod majke u njenu porodicu. Stojan je razveden i otac je troje dece, a njegova ćerka je vršnjakinja i drugarica Nevene, koju je ubio. 

Ubica je zločin počinio tako što je pod prisilom oteo Nevenu i odvezao je otprilike kilometar i po od kuće. Nakon što je izvršio zločin ostavio je pored puta izbodenu po stomaku i drugim delovima tela, u lokvi krvi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 


Na osnovu zatečenog stanja, sumnja se da je, pre nego je ubio, tinejdžerku silovao, a Više javno tužilaštvo u Beogradu koje vodi istragu naložilo je obdukciju, posle koje će biti rasvetljen zločin i biće utvrđene sve povrede na Neveninom telu.  

Meštanka Slavica Stanojević otkrila je plan ubice. 

- On je jutros povezao Nevenu i njenog brata Nenada do centra da kupe bateriju. Dok je Nenad bio u radnji, iskoristio je priliku da sprovede svoj plan i odvezao je Nenu odatle i iskasapio je pored puta, pa se vratio kod njih kući i porodicu napao nožem - ispričala je Slavica za Republika.

S mesta zločina ubica je otišao kolima i s nožem u rukama, trčećim korakom, ušao u dvorište Petrovića. 


- Stojan je pomahnitalo uleteo u njihovu kuću i besomučno ubadao sve na koga je naišao. Nevenin ujak je ispred kuće cepao drva i dok se osvestio da je njegova porodica na meti ludaka s nožem, on je već naneo posekotine po rukama, licu i telu majci devojčice i baki, a onda i njemu. Krvi je bilo na sve strane, čuli su se krici i zapomaganje i do udaljenih kuća na Putu za Marića kraj - rekao je komšija. 

 Iz kuće Petrovića Ilić se odvezao i u blizini restorana se zaključao u kola, a pre toga se krio iza jednog kombija i vitlao nožem. Tek kad ga je policija opkolila, on se predao. 
Stojan, prema navodima dvojice njegove rođene braće, u poslednje vreme je bio čudnovat, a poslednja tri dana je čak i boravio kod Petrovića.
Republika

Foto: Tanjug/M.MILIVOJEVIĆ

 

Oni nisu čuli da je najavljivao krvavi pir, iako je nekoliko meštana navelo da je ubica u kafani pretio da će da ubije nekog, a onda i sebe. 

- Nije davao nikakav nagoveštaj da će to da uradi, ali je bio je čudan u poslednje vreme. Ja sam bio na poslu kada se sve desilo, meni je kolega javio. S napadnutom porodicom smo bili u okej odnosu. Stojan se družio s tom porodicom, družio se s njegovim bratom, bio je kod njih poslednja tri dana - rekao je jedan od dvojice Stojanove braće.

Bivša žena ubice u šoku

Milica, bivša žena ubice, u šoku je zbog krvavog pira, a potvrdila je da je njihova ćerka Neveni bila najbolja drugarica. 

- Užasnuta sam, ne znam za sebe što je otac moje dece uradio zverstvo. Moja ćerka je Neni najbolja drugarica, zajedno su išle u školu - rekla je vidno potresena žena, zaključivši da se razvela sa Stojanom pre 12 godina.

U požaru im izgorela kuća

Inače, Petrovići su porodica koja ima šestoro dece i koja živi u veoma teškim uslovima, a čak se i njihova najstarija ćerka posle razvoda vratila kod njih.
- Poštena i namučena porodica, živeli su u mnogo teškim uslovima, dok im dobri ljudi u humanitarnoj akciji nisu pomogli da obnove kuću. Bili su i na televiziji. Otac izdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Pre tri godine im je izbio i požar u kući, tada su praktično ostali bez krova nad glavom - ispričala je meštanka.

Pretio da će se ubiti

Meštani tvrde da je Stojan više puta pokušao da izvrši samoubistvo vešanjem. I sada je porodici Petrović dobacio, dok je bežao da će i sebi presuditi nožem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading