ZVICEROV POLICAJAC U BEKSTVU OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA VUKOTIĆA! Milović sa dvojicom kolega pokušao 2 puta da ubije vođu škaljaraca

Autor:

Hronika

06.04.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja Crne Gore su 3. aprila 2023. godine Specijalnom državnom tužilaštvu Crne Gore podneli krivičnu prijavu protiv policijskih službenika Ljuba Milovića (39) i Marka Novakovića (35) zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i ubistvo u pokušaju putem pomaganja, dok se Novakoviću stavlja na teret i krivično delo zloupotreba službenog položaja.

ZVICEROV POLICAJAC U BEKSTVU OSUMNJIČEN ZA POKUŠAJ UBISTVA VUKOTIĆA! Milović sa dvojicom kolega pokušao 2 puta da ubije vođu škaljaraca

Foto: Libertas/Printscreen

Marko Mesar, Nebojša Bugarin, Velja Nevolja, Zvicer, Lazović i Milović

- Lj. M. i M. N. se terete za krivično delo ubistvo u pokušaju putem pomaganja, na štetu pripadnika suprotstavljene kriminalne organizacije, oštećenog, sada pokojnog, J. V. u dva događaja iz 2020. godine. U vezi jednog od ova dva događaja pravosnažnom presudom oglašen je krivim P. M. i osuđen je na kaznu zatvora - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Uhapšen sa pištoljem

Petar Mujović je, podsećaju, lišen slobode 21. oktobra 2020. godine ispred Odeljenja bezbednosti Kotor, kojom prilikom je pronađen pištolj sa udaračem u zadnjem položaju, spreman za upotrebu, a koji je bio izbrušenog fabričkog broja sa okvirom u kojem se nalazilo 14 komada municije, sa metkom u cevi, a na koji način sprečeno ubistvo Jovana Vukotića, prenosi Blic.

- M. N. je kao službeno lice – aktivni službenik Uprave policije – Odeljenja bezbednosti Kotor, zloupotrebom službenog položaja, dostavljao raspoloživa saznanja i informacije Uprave policije Lj. M., do kojih je dolazio vršenjem službenih radnji, dok je Lj. M. te informacije prosleđivao organizatoru kriminalne grupe i drugim licima - saopšteno je iz UP.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading