NINA GA PROKLINJE KAD IMA JAKE BOLOVE: Prva ispovest majke tinejdžerke sa kojom se otac zakucao u banderu u Grockoj - ispričala mi je čega se seća (FOTO)

Autor:

Hronika

06.04.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak Nine, sa kojom se otac zakucao u banderu u Grockoj, za njenu majku je jedina preokupacija jer najviše od svega želi da se njen život normalizuje.

NINA GA PROKLINJE KAD IMA JAKE BOLOVE: Prva ispovest majke tinejdžerke sa kojom se otac zakucao u banderu u Grockoj - ispričala mi je čega se seća (FOTO)

Foto: Instagram-192_rs, Facebook

Milena M. sa ćerkom koju je otac hteo da ubije

Milena M. majka tinejdzerke Nine M. (18) iz Grocke koju je otac Vladan M. pokušao da ubije prvi put se oglasila za medije i za portal Republika.rs kaze: "Hvala Bogu što mi je spasao jedinicu moju, moju Ninu. Od saznanja da je otac pokušao da joj oduzme život, ja sam u agoniji, a njen prvi korak koji je napravila u bolnici je za mene veliki kao citav svet. Plačem od sreće jer se poboljšalo Ninino stanje. Prebačena je u petak iz intezivne nege na ortopediju, pa polako... sve će biti kao pre, ako da Bog."

Kako kaže Ninina majka za naš portal, puštaju je na kratko da budem sa ćerkom, ali njoj  je i to dovoljno.

- Prognoze lekara su za razliku od početnih dobre, i verujem da ce moja ćerka nastaviti život zdrava i oporavljena. Beskrajno sam zahvalna lekarima za sve što su uradili, kao i sestrama za negu i pažnju koju mom detetu pružaju - rekla je Milena za Republiku. 

Oporavak Nine za njenu majku je jedina preokupacija jer najviše od svega na svetu želi da se njen život normalizuje i da otkloni svu njenu patnju, te da se što pre devojka oporavi od traume. 

- Samo je Nina bitna, jedino ona je važna za mene. Ne znam kako sam preživela saznanje da je otac hteo da naudi i njoj kad je odlučio da to napravi. Krivila sam sebe što sam otišla iako sam 15 godina trpela nasilje od muža. Nisam verovala da može da naudi svom detetu, da to poželi. On je sam sebi presudio - govori Milena uzdišući. 

Strašnog dana kada se Vladan sa ćerkom, "puntom" zakucao u banderu  u nameri da oboje poginu, Milena ne želi da se seća, ali je progone misli o tom danu.

- Krivim  sebe što sam se otišla od njega iako me je 15 godina mučio. Pretio mi je, ali nisam ni pomislila da može našu jedinicu da ugrozi, pogotovo ne da pokuša da je ubije. Sve te godine zbog ćerke sam bila u užasnom braku. Kad se desio taj užas opet sam sebe krivila iako sam samo želela da nađem konačno mir i da se spasem da ne poludim od torture - opisuje Milena svoju bolnu istinu zbog koje je meštani sažaljevaju.

Ona to ne želi jer hoće da se bori da njena ćerka ima normalan život i da joj pomogne u tome.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Otac izazvao nesreću u Grockoj

Majka kaže da se Nina prisetila događaja i da je zabrinuta za njenu psihu ako je bude progonilo sećanje na taj dan.

- Ona je u rukama lekara i verujem da će i psiholozi raditi za njom kad doktori ocene da je vreme za to. Nina prvo nije znala da joj je otac preminuo od posledica udesa, ali se sama prisetila događaja i glasova ljudi koje je čula dok su je izvlačili iz automobila - kaže Milena sa zadrškom i nema snage da prepriča šta joj je ćerka ispričala o tom danu.

- Ja bih najviše volela da to možemo da zaboravimo. Nina se priseća i to je muka. Oca na mahove krivi i proklinje, a onda joj je žao što ga nema. Mešaju joj se osećanja, što je i razumljivo. Mislim da ga krivi kad ima jake bolove, a kad popuste tužna je što nam se sve izdešavalo - iskreno prepričava Milena.

Ona dalje kaže da joj je pored podrške porodice i prijatelja veoma važno što su Ninine drugarice uz njih.

- Nina sada komunicira sa drugaricama i to joj je veliki vetar u leđa i znači joj za oporavak koji će biti dugotrajan, sli sve ćemo izgurati, kad je ona meni preživela - zaključila je majka.

Da podsetimo, saobraćajna nesreća koju je izazvao devojčin otac dogodila se 21. marta , na uglu Beogradske ulice i Narodnog fronta u Dražnju. Otac je prethodno, u automobilu pripretio ćerkinoj drugarici nožem i izbacio je iz auta, da bi potom krenuo u samoubilački i ubilački čin, u kojem je on nastradao dok je njegova ćerka teško povređena. Prema rečima devojčinog dede, osim pretnji poginuli otac je na groblju obeležio i grobno mesto za ćerku i sebe.

Inače, oca-samoubicu je u januaru policiji prijavio prijatelj, nakon što je ovaj izjavio da će ubiti sebe i ćerku, ukoliko mu se ne vrati žena. Iz kuće je tada odneto i oružje koje su imali on i supruga koja je otišla. Ta tročlana porodica je potom, 7. februara, razmatrana u radu Grupe za koordinaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading