U ŠOKU SAM! MOJ SESTRIĆ JE KRIO UROŠA: U ovoj kući je jatak držao oca monstruma - danju se krili, noću se zabavljali dok je policija češljala grad (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Pašajlić je uhapšen u jednom stanu na Karaburmi juče kasno popodne.

U ŠOKU SAM! MOJ SESTRIĆ JE KRIO UROŠA: U ovoj kući je jatak držao oca monstruma - danju se krili, noću se zabavljali dok je policija češljala grad (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Pašajlić

Uroš Pašajlić (38), osumnjičen da je ćerku (8) godinama držao zatočenu u kadi u stanu u beogradskom naselju Mirijevo na Zvezdari, uhapšen je juče posle četiri dana potrage.

Uroš je uhapšen u jednom stanu na Karaburmi, gde se krio, a reporteri portala Republika.rs otkrivaju da je njegov jatak programer iz ovog kraja.

- Uroš se krio kod sestrića moje žena. U nedelju sam video jednog čoveka kako ulazi u dvorište i nosi torbu i čak me je pozdravio u prolazu. Nisma imao predstavu ko je on, mislio sam da je to drug moga rođaka, koji je došao kod njega da boravi - kaže za portal Republika.rs vlasnik susedne kuće od one u kojoj je uhapšen Pašajlić.

Prema njegovim rečima, kada je izašla poternica za manijakom i njegova fotografija nije mu zaličio na tog čoveka kog je video. Međutim, kako dodaje, i nije nepoznatog čoveka od nedelje ni viđao.

- Juče uveče sam video dvorište puno policije. Kucali su mi na vrata, ja sam mislio da traže mog sestriića. Međutim, pokazali su mi ovu sliku sa poternice i ja sam bio u totalnom šoku. Rekao sam im da su to vrata pored moje kuće i oni su odmah upali tu i odveli čoveka - priča naš sagovornik.

Kako kaže, Uroš se nije opirao hapšenju i izgledao je normalno kao i svaki čovek.

Muškarac kod koga se krio Uroš Pašajlić je programer.

Sagovornik portala Republika.rs objašnjava da su prethodnih dana oba muškarca funkcionisala noću.

- Danju se nisu pojavljivali, pretpostavljam da su spavali, a noću su se družili i zabavljali, to sam čuo jer ih deli zid - kaže naš sagovornik.

Da podsetimo, Uroš Pašajlić je uhapšen juče u poslepodnevnim časovima, a komšije kažu da nije bilo nikakve buke i da nisu ni znali da nekoga hapse.

Njegovo saslušanje zakazano je za sutra u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a tereti se za nasilje na ćerkom i ženom, kao i da je zanemarivao osmogodišnje dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading