OTAC JE NIJE UPISAO U ŠKOLU, NITI IKADA VODIO KOD LEKARA! Evo u kakvom stanju je devojčica koju je otac godinama držao zatočenu u stanu!

Autor:

Hronika

28.03.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica L.P.(8), koju je, kako se sumnja, otac držao u kadi i zlostavljao u stanu na Zvezdari nalazi se u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj.

OTAC JE NIJE UPISAO U ŠKOLU, NITI IKADA VODIO KOD LEKARA! Evo u kakvom stanju je devojčica koju je otac godinama držao zatočenu u stanu!

Foto: ST/ N. Pančić, MUP

Kako je rečeno u ovoj ustanovi, devojčica je primljena radi rehidratacije i realimentacije, odnosno uspostavljanja normalne ishrane.

- Ona joj je neophodna zbog stanja teške i dugotrajne pothranjenosti - kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi za Telegraf.rs.

Nikada nije išla u školu

- Devojčica nikada nije bila kod lekara na pregledu, nije krenula u školu, niti je izašla napolje od kada je poverena ocu na staranje, a to je bilo 2018. godine. Komšije dete uopšte nisu nikada videle. Nađena je sklupčana u kadi, dezorjentisana, neuhranjena... Dali su joj neophodnu negu kod lekara i prebačena je u prihvatilište, dakle, nije životno ugrožena. Osim toga, bilo je navoda da se majka deteta pojavljivala oko stana na Zvezdari. Ti navodi nisu potvrđeni, majka je osuđivana, njoj je pravno oduzeto starateljstvo, ona je zavisnik - rekao je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Uroš Pašajlić, otac koji je godinama držao ćerku zatočenu u stanu, uhapšen je u stanu na Karaburmi.

Podsetimo,jeziv slučaj zlostavljanja deteta otkriven je kada je Beograđanka I. L. prijavila policijskoj stanici Palilula da ju je muž Pašajlić brutalno tukao, kao i da već duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading