PRONAĐENE STVARI NESTALIH MLADIĆA U DUNAVU! Porodica i prijatelji ne odustaju od potrage, od rane zore na reci!

Autor:

Hronika

25.03.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova.

PRONAĐENE STVARI NESTALIH MLADIĆA U DUNAVU! Porodica i prijatelji ne odustaju od potrage, od rane zore na reci!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Grupa prijatelja i porodice nestalih mladića, čiji se čamac prevrnuo prošle subote na Dunavu, tokom organizovane potrage pronašla je u vodi stvari, za koje se sumnja da pripadaju nestalim drugovima Milošu, Milanu i Nenadu.

U vodi blizu mesta gde su bili na izletu Milan Nikolić, Miloš Marković, Nenad Trivković i Mane K., koji je uspeo da se spasi, pronađene su stvari za koje se sumnja da pripadaju nestalim mladićima, a to je za Republiku potvrdio i zet nestalog Nenada Trivkovića.

- I danas tragamo za trojicom mladih ljudi koji su prijatelji još iz školskih dana. Mnogo problema imamo - rekao je on.

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova. Mane K. je uspeo da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Porodice i prijatelji od jutros u potrazi

Grupa porodice i prijatelja od jutros traga za mladićima. Potraga se vrši pešaka, u podeljenim grupama, kao i preko reke u čamcima.

Na licu mesta je i Mane K., jedini mladić koji je uspeo da se spasi, ali on nije imao snage za priču.

Oni koji učestvuju u potrazi imaju zaštitnu opremu i podeljeni su u sedam grupa. Oni prolaze pored reke, kroz šiblje, blato i mulj.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading