POSVAĐALI SE, PA GA UDARIO U GLAVU - MUŠKARAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Novi detalji fizičkog obračuna kod Kruševca, mladić uhapšen zbog napada!

Autor:

Hronika

25.03.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarcu osumnjičenom za napad kod Kruševca određeno je zadržavanje do 48 sati.

POSVAĐALI SE, PA GA UDARIO U GLAVU - MUŠKARAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Novi detalji fizičkog obračuna kod Kruševca, mladić uhapšen zbog napada!

Foto: Tanjug, Pixabay.com

Policija sankcionisala nasilje

Policija u Kruševcu uhapsila je M. M. (32) , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, zvanično je potvrđeno u kruševačkoj policiji nakon objave vesti da je došlo do incidenta u selu Gaglovo kod Kruševca.

- M. M. se sumnjiči da je sinoć, nakon svađe, u selu u okolini Kruševca, udario u glavu sedamdesetsedmogodišnjeg muškarca, koji je potom pao i zadobio tešku telesnu povredu opasnu po život - predočeno je u PU Kruševac.

- Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ekipe hitne pomoći su brzo stigle na lice mesta,a policija je odmah i utvrdila poreklo povreda i uhapsila osumnjičenog.

Povređeni R.R. transportovan je za UKC Niš.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo.

Fizičko nasilje podrazumeva primenu fizičke sile na drugu osobu, odnosno žrtvu, koja se najčešće ogleda u udaranju, šamaranju, grebanju, šutiranju, čupanju za kosu, guranju, saplitanju, pritiskanju, davljenju, nanošenjem posekotina, zadržavanjem kretanja. Fizičko nasilje podrazumeva postojanje namere i želje kod lica koje je napadač da drugo lice povredi.

Fizičko nasilje ima za cilj da se uspostavi kontrola nad drugim licem, da se ono kazni ili da mu se nanese fizička povreda ili bol. Fizičko nasilje se ponavalja i učestalost napada i ozbiljnost povrede je pri svakom sledećem napadu veća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading