PANIKA MEĐU ČUVARIMA! Boća odlučio da propeva: SVE ĆU REĆI, S KIM SAM RADIO I ŠTA!

Autor:

Hronika

13.03.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osnovano se sumnja da je Daliboru Bogdanoviću telefon u ćeliji omogućio lično Mile Jandrić, koji je smenjen s mesta prvog čoveka granične policije i premešten da radi u Okružnom zatvoru u Novom Sadu.

PANIKA MEĐU ČUVARIMA! Boća odlučio da propeva: SVE ĆU REĆI, S KIM SAM RADIO I ŠTA!

Foto: Youtube

Dalibor Bogdanoviću Boća (46), optužen za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) u septembru 2021. godine, odlučio je da progovori odnosno kaže ko mu je i kojim kanalima dostavio mobilni telefon u ćeliju putem koga je on komunicirao sa ljudima van zatvora, saznaje Republika.

- Svi su me se odrekli i zbog toga ću sve da ispričam. Sve ću reći, s kim sam i šta radio - rekao je, prema rečima našeg izvora Bogdanović, zbog čega je zavladala panika među čuvarima.

Podsećamo, srpska policija je nedavno sprovela raciju u srpskim zatvorima, a kod Boće je pronađen mobilni telefon. Trenutno se ispituje sa kim je ubica Uroša Stefanovića komunicirao i s kim se dopisivao, ali kako stvari stoje, Bogdanović će sam progovoriti pre nego što se istraga završi.

Osnovano se sumnja da je Daliboru Bogdanoviću telefon u ćeliji omogućio lično Mile Jandrić, koji je smenjen s mesta prvog čoveka granične policije i premešten da radi u Okružnom zatvoru u Novom Sadu. O Jandriću su Republika i Srpski telegraf, inače, više puta pisali u seriji tekstova kada smo se bavili organizovanom grupom u MUP, čiji je Jandrić bio deo, a koja je u prvoj polovini prošle godine pokušala da prokrijumčari čak 50 tona cigareta iz Crne Gore u našu zemlju.

Sumnja se naime, da je Jandrić je zapošljavao Boćine rođake iz Bačkog Dobrog Polja kod Vrbasa, koji su na smenu donosili mobilne telefone, koje je Bogdanović koristio. Čuvari koji su odbijali poslušnost premešteni su u Sremsku Mitrovicu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading