MRTVI PIJANI KOLIMA GAZILI PO ULICI, ONA IH POMILOVALA! Ovo je sudija koja je pustila Vujadina i Momčila!

Autor: Republika

Hronika

28.02.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Damjanović i Momčilo Bajić praktično su "pomilovani" odlukom sudije Trećeg osnovnog suda Jelene Milosavljević Petković.

MRTVI PIJANI KOLIMA GAZILI PO ULICI, ONA IH POMILOVALA! Ovo je sudija koja je pustila Vujadina i Momčila!

Foto: Shutterstock, iNstagram, Facebook

Vujadin Damjanović u petak uveče u Surčinu u Vinogradskoj ulici je pokosio supružnike Svetlanu Kovačević i Nikolu Đokića, a nesrećna žena je ubrzo podlegla povredama i preminula u bolnici. Utvrđeno je da je Vujadin imao 1,55 promila alkohola u krvi.

Istog dana, takođe u petak, u Glavnoj ulici u Zemunu, Momčilo Bajić je na pešačkom prelazu pijan pokosio devojku i ostavio je da nepomično leži, a za to vreme se svađao sa ljudima koji su pritrčali u pomoć. On se svađao sa prolaznicima i pretio im.

Bajić je u krvi imao 1,76 promila alkohola, a odmah u pritvoru se nagodio i osuđen je na deset meseci kućnog pritivora?!

Ono što je zajedničko Damjanoviću i Bajiću je sudija Trećeg osnovnog suda Jelena Milosavljević Petković. Ona je Damjanovića pustila iz pritvora, dok je Bajića osudila na kučni pritvor, uprkos onome što je učinio!

Povodom ova dva slučaja smo poslali pitanja Trećem osnovnom sudu, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Petkana

28.02.2023 15:53

Znaci, konacno da obelodanite SUDIJU koja podrzava ovo u saobracaju!!! Ovo ime treba pribeleziti, da se preispita njen rad!

Dule

28.02.2023 16:08

Uhapsiti sudiju i doticnog opet i sve javno snimati. Slucaj jasan ko dan, a tek kad propevaju svi docice se do jos malverzacija.