NEVIĐENA SRAMOTA! Bahati pijanac pokosio devojku u Zemunu na pešačkom, pa osuđen na KUĆNI PRITVOR

Autor: Republika

Hronika

28.02.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.M. (40) je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, sa 1,76 promila alkohola u krvi.

NEVIĐENA SRAMOTA! Bahati pijanac pokosio devojku u Zemunu na pešačkom, pa osuđen na KUĆNI PRITVOR

Foto: Printscreen/Instagram/moj beograd rezerva

B.M. (40) koji je u petak uveče u Glavnoj ulici u Zemunu na pešačkom prelazu pijan pokosio devojku i ostavio je da nepomično leži, a za to vreme se svađao sa ljudima koji su pritrčali u pomoć, kako je rečeno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, osuđen je na jedinstvenu kaznu, odnosno, na deset meseci kućnog pritvora bez nanogice. 

Presudu je doneo Treći osnovni sud u Beogradu.

On je osumnjičen za izvršenje krivičnih dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nasilničko ponašanje.

Osumnjičeni je upravljao vozilom u stanju teške alkoholisanosti, sa 1,76 promila alkohola u krvi, te je tako ugrozio javni saobraćaj i doveo u opasnost druge ljude.

B.M. je vozilom udario i na poklopac motora nabacio devojku, koja je prelazila kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu i na taj način joj naneo teške telesne povrede.

Foto: Printscreen/Instagram/moj beograd rezerva

Mesto nesreće u Zemunu

Istom prilikom je ugrozio spokojstvo građana, jer je nakon izazivanja saobraćajne nezgode prišao okupljenim građanima koji su se zatekli na licu mesta, obrativši im se neprimerenim rečima, naveli su u tužilaštvu.

Nakon sašlusanja osumnjičenog, tužilastvo je zaključilo sporazum o priznanju krivičnih dela, te je od strane suda presudom najpre utvrđena kazna zatvora od po šest meseci za svako krivično delo, a zatim izrečena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine, koju će osuđeni izdržavati u prostorijama u kojima stanuje, bez primene elektronskog nadzora, uz kumulativno izricanje mere bezbednosti Zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading