DECA SU OSTALA BEZ MAJKE, JA BEZ SUPRUGE, A ON SE ŠETKA NA SLOBODI! Ispovest Nikole, živog svedoka tragedije u Surčinu (FOTO,VIDEO)

Autor:

Hronika

28.02.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neopisiva tuga zavladala je u domu porodice Đokić nakon gubitka njihovog oslonca.

Vozač Vujadin D, u petak uveče u Surčinu u Vinogradskoj ulici je pokosio supružnike Svetlanu Kovačević i Nikolu Đokića, a nesrećna žena je ubrzo podlegla povredama i preminula u bolnici. 

Ekipa našeg portala posetila je Nikolu Đokića, supruga tragično nastradale Svetlane.

- Zbog bahatog i drskog vozača moja deca su ostala bez majke, a ja bez žene i najboljeg prijatelja više od 40 godina. Tuga je zaposela naš dom, sahranjujemo našu Cecu, a ja čekam operaciju i ko zna da li ću moći da radim ponovo kao pre da prehranim dve maloletne ćerke, a  on se šetka slobodan i sigurno divlja kolima kao da nije ubio jednu čestitu ženu, majku osmoro dece - ovim rečima Nikola Đokić (58) iz Surčina počinje tešku ispovest za Republiku dan nakon saznanja da je njegova nevenčana supruga Svetlana Kovačević (54) podlegla povredama od udesa u kojem je i on povređen.

Pošto je ostao bez svesti od udarca džipa kojim je upravljao pijani Vujadin D.(49), povređeni Nikola ne može da svedoči o ponašanju vozača, dok njegove komšije tvrde da muškarac koji je izazvao nesreću nije pokazao ni trunku kajanja na licu mesta, već je šutirao smeće i pitao glasno: "Šta je ovo "umesto da zove hitnu pomoć. Svi su ozlojeđeni i što mu nije određen pritvor.

Ekipa Republike bila je na licu mesta stravične nesreće:

Podsetimo, Vujadin je uhapšen odmah posle udesa i tada mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a on se sumnjiči za dva krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nanošenje teških telesnih povreda.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Vujadin D. koji je usmrtio Svetlanu Kovačević u Surčinu

Zbog ovog krivičnog dela, njemu preti kazna zatvora do osam godina, a potvrđeno je da je vozio pijan i da je imao 1,55 promila alkohola u krvi. Njemu je odbijen pritvor i on se nalazi na slobodi.

Stradala žena je majka osmoro dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading