DETALJI JOŠ JEDNOG NAPADA NA VMA: Tinejdžerka tražila da je medicinska sestra odvede do toaleta, pa je pesnicom više puta spucala u glavu!

Autor:

Hronika

27.02.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se dogodio tokom prošle noći u 3.10 sati u toaletu na odeljenju za toksikologiju na VMA.

DETALJI JOŠ JEDNOG NAPADA NA VMA: Tinejdžerka tražila da je medicinska sestra odvede do toaleta, pa je pesnicom više puta spucala u glavu!

Foto: Google maps

VMA

Pacijentkinja A. M. (17) zatražila je da je medicinska sestra B. M. (29) odvede do toaleta, a onda je tu napala, saznaje se više o detaljima sinoćnjeg incidenta na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA).

Kako se saznaje, sve se dogodilo tokom prošle noći u 3.10 sati.

- Medicinska sestra na B. M. napadnuta je na VMA na odeljenju toksikologije. Nju je napala pacijentkinja, maloletna A. M, koja je zatražila da ide do toaleta. Kada je sestra odvela, u jednom trenutku udarila ju je pesnicom nekoliko puta u glavu - saznaje "Blic".

Medicinska sestra nije imala vidne povrede, a nije želela ni da podnosi prijavu.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo za maloletnike koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela jer medicinska sestra ne želi da podnosi prijavu.

Takođe, zbog trenutnog psihičkog stanja diskutabilno je da li je pacijentkinja svesna svojih postupaka.

O slučaju je obavešteno i Odeljenje za maloletnike UKP PU Beogad.

Ujeo tehničara na VMA

Da podsetimo, sredinom meseca dogodio se još jedan incident u kome je pacijent nasrnuo na medicinskog radnika. Bolničar je zadobio lakše povrede kada ga je izujedao pacijent na VMA. 

Njega su kolege iz stacionara Hitne pomoći pozvale da im pomogne da smiri vidno uznemirenog i agresivnog muškarca. Tada je cela drama i počela.

- Čovek od četrdesetak godina, koji nema više od 60 kilograma, toliko je udarao nogama, i grebao i grizao da ja dok sve nije završeno nisam ni bio svestan da sam izgreban i ujedan - priča povređeni bolničar.

- Nas šestorica smo ga smirivali, kao da je sam đavo bio ušao u njega. Jedva smo ga obuzdali i vezali do dolaska vojne policije - ispričao je tada tehničar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading