ŠARIĆ I EKIPA DANAS O KRIVICI: Advokat Dejan Lazarević nasmejan posle pritvora, konsiljere prvi put u javnosti nakon puštanja iz ćelije (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

20.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je pripremno ročište pred početak suđenja Darku Šariću i 14 osumnjičenih pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe, među kojima je i Dejan Lazarević.

ŠARIĆ I EKIPA DANAS O KRIVICI: Advokat Dejan Lazarević nasmejan posle pritvora, konsiljere prvi put u javnosti nakon puštanja iz ćelije (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika.rs, Tanjug

Dejan Lazarević i Darko Šarić

U Posebnom odeljenju za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, danas trebalo da počinje pripremno ročište pred početak suđenja Darku Šariću i 14 osumnjičenih pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe, koji se terete da su izvršili više krivičnih dela, među kojima je i teško ubistvo.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, tužilaštvo i odbrana će predložiti sudu svoje dokaze, nakon čega će se okrivljeni izjasniti o krivici. Nakon ovog ročišta sud će zakazati početak glavnog pretresa (suđenje), kojem će javnost moći da prisustvuje, a okrivljeni da detaljni iznesu svoju odbranu.

Pored Šarića optuženi su i advokat Dejan Lazarević, Bojan Stanojković, Danilo Odović, Aleksandar Bošković, Nikola Spasojević, Danilo Stojanović, Milutin Radovanović, Duško Mirković, Stefan Andrejić, Marko Vukić, Uroš Radovanović, Milan Vučinić, Arsa Šarić i Duško Šarić.

Advokatu Dejanu Lazareviću, poznatijem kao konsiljere, pre tri dana je ukinut zatvorski pritvor i on je izašao iza rešetaka. Određena mu je mera kućnog pritvora koja podrazumeva nanogvicu.

Lazarević je nasmejan posle pritvora prvi put u javnosti.

Kako javlja naš reporter sa terena, smršao je oko dvadeset kilograma .

- Dobar dan, srećan rad - kazao je novinarskim ekipama pred ulazak u sudnicu.

Branioci su najavili da će početak suđenja verovatno biti odložen zbog bolesti jednog od okrivljenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading