JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PROKUPLJA: Mladić (21) pao sa motora - nije mu bilo spasa!

Autor:

Hronika

19.02.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila oko 13.30 časova na izlazu iz Prokuplja.

JEZIVA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PROKUPLJA: Mladić (21) pao sa motora - nije mu bilo spasa!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Poginuo motociklista

Na izlazu iz Prokuplja, kod Nisove pumpe, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je nastradao mladić star 21 godinu. On je bio na motoru, a za sada nema informacija da li je udario u nešto, ili je u tragediji učestvovalo još neko vozilo.

Nesreća se dogodila oko 13.30 časova, a mladić je, prema izjavama svedoka koji su došli odmah nakon nje, pao sa motora i zatekli su ga na trotoaru.

- Vozilom Hitne pomoći dovezeno je lice iz saobraćajne nezgode, bez znakova života. Dežurni lekar je konstatovao smrt u 14 časova - rečeno je u prokupačkoj Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" gde je mladić primljen na Odeljenje urgentne medicine, piše Kurir.

U toku je uviđaj.

Ovo je samo  jedna u nizu saobraćajnih nesreća koje su se dogodile tokom vikenda na putevima Srbije, a već je u jednoj život izgubio motociklista.

Da podsetimo, juče oko 17 časova između naselja Ugrinovci i Reljinci kod Gornjeg Milanovca dogodila se strašna saobraćajna nesreća.

Smrtno je stradao motociklista.

Nesreća se dogodila u 16.55 sati, kazali su u MUP.

- Motociklista se kretao iz Gornjeg Milanovca ka Ljigu. On je najverovatnije izgubio kontrolu nad vozilom, jer nema kontakta sa drugim vozilom. Saobraćaj je zaustavljen i odvija se alternativnim pravcima - kazali su u Policijskoj upravi za Čačak odmah nakon nesreće. 

Na mestu nezgode ostao je motor, delovi su bili rasuti po putu.

U pitanju je Ibarska magistrala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading