ZORANA ČITAVOG ŽIVOTA PRATILE NESREĆE, A OVU NIJE PREŽIVEO: Porodica poginulog bicikliste u šoku - nešto ga je vuklo, sin je taj dan trebao da ga vozi na posao, ali...

Autor:

Hronika

19.02.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako jutro vozio ga je sin kolima na posao, Zoran mu je tada rekao da je lepo vreme i da će ići biciklom, a onda se desila nesreća.

ZORANA ČITAVOG ŽIVOTA PRATILE NESREĆE, A OVU NIJE PREŽIVEO: Porodica poginulog bicikliste u šoku - nešto ga je vuklo, sin je taj dan trebao da ga vozi na posao, ali...

Foto: Shutterstock

Saobraćajna nesreća, nastradao biciklista

Na magistralnom putu Maglić - Bački Petrovac u subotu oko 16.00 časova došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Zoran. K.

Kako je portal Republika.rs ranije pisao, vozač automobila koji je usmrtio nesrećnog biciklistu, prethodno je u mestu Silbaš udario ženu, koja je prema nezvaničnim informacijama zadobila lakše telesnih povrede. Njega je u mestu Silbaš policija, pokušala da zaustavi, ali se on dao u beg.

Ubrzo, odbegli vozač u mestu Maglić izgubio je kontrolu nad vozilom, a potom sleteo u kanal, pri čemu je naleteo i usmrtio biciklistu.

Na licu mesta poginuli su i vozač "mercedesa" i biciklista Zoran K.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao portal Republika.rs, vozač automobila upravljao je kolima pod dejstvom alkohola.

Stanovnici ovog mesta kažu za naš portal da ne pamte ovaku nesreću, a za nastradalog Zorana imaju samo lepe reči.

Rođaka muškarca koji je uptavljao biciklom za portal Republika.rs kaže da je Zorana nešto posebno vuklo da taj dan na posao krene biciklom.

- Svako jutro vozio ga je sin kolima na posao. Zoran mu je tada rekao da je lepo vreme i da će ići biciklom. Uprkos nagovaranju da ga on odveze odlučio se da ode biciklom, eto šta se desi - priča vidno potresenja rođaka nastradalog Zorana K.

Ona kaže da Zorana kroz čitav život prate nesreće, ali iz ove na žalost nije uspeo da se izvuče.

- Imao je on tri nesreće. Jedna je bila u vojsci, kada je automobil u kome se nalazio sudario sa drugim. Par godina kasnije, opet je doživeo saobraćajku, ali i tad je preživeo. Evo šta se sad desi, na žalost nije uspeo. Svi smo u šoku, majka koja živi sa njima još nije ni čula šta se desilo, ne sme niko da ode da joj kaže. To je divna vredna porodica, Rada njegova supruga radi u seoskoj školi kao učiteljica. Izveo je decu na put, ćerka mu je završila fakultet, sin takođe vredan zaposlen - zaključuje rođaka nastradalog.

U razgovoru za Republiku.rs, Rada, supruga nastradalog Zorana kaže da njen muž život izgubio život tuđom krivicom.

- Šta da vam kažem, od kada smo saznali za nesreću svi smo u velikom šoku. Zoran je učio i našu decu, a i sam je često govorio ne stoje znakovi na putu da se ne poštuju. Bio je uzoran vozač, običan čovek radnik. Mi smo skromna porodica, koja nikada nije imala nikakav problem. Svi ga u selu veoma poštuju. Eto, desi se da izgubi život i da ga usmrti neko ko nije poštovao pravila kojih se on strikno držao - kaže vidno uznemirena supruga Rada.

Sahrana nastradalog bicikliste biće sutra u 15 časova na seoskom groblju u Magliću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading