SAZNAJEMO! Ovako se brani Denis nakon nesreće na Zrenjanincu: Tvrdi da se ničeg ne seća jer je više puta gubio svet!

Autor:

Hronika

14.02.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denis S. nije pružio pomoć povređenima u udesu u kojem je Džemo K. poginuo na licu mesta , a kaže da nije pobegao, nego da je otišao po pomoć

SAZNAJEMO! Ovako se brani Denis nakon nesreće na Zrenjanincu: Tvrdi da se ničeg ne seća jer je više puta gubio svet!

Foto: printscreen/facebook

Denis S. vozio BMV koji je usmrtio čoveka

Denis S. (23) koji je uhapšen pre dva dana zbog nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći, koja se desila na Zrenjaninskom putu, a u kojoj je stradao na licu mesta Džemo K. (36) i više lica povređeno, upravo čeka da bude saslušan pred zamenikom tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Republika

Foto: printskrin/instagram/192_rs

nesreća na Zrenjanicu

Republika saznaje da će Denis, koji u svom dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekšaja, izneti detaljno svoju odbranu, a na mnoge okolnosti neće znati da se izjasni jer je navodno više puta gubio svet, iako je prema informaciji tužilaštva samo lakše povređen. 

Određivanje pritvora je užasno teško podneo, prema rečima njegove porodice, a lice mesta je napustio jer se uplašio za svoj život. 

Foto: printscreen/facebook

Denis S.

- Denis je takođe povređen u toj saobraćajnoj nesreći, i to će ispričati u tužilaštvu. Uplašio se posle udesa i odmah je privatnim vozilom prebačen prvo u jednu privatnu kliniku,  pa odatle transportovan u Urgentni Centar na snimanje - rekao je izvor za Republiku.

Kako dodaje naš dobro upućeni izvor, on se mnogih detalja ne seća, jer je, više puta gubio svest.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading