UZETI DNK I OTISCI SA BMW-A SMRTI: Utvrđuje se OVO! Denis danas na saslušanju zbog nesreće na Zrenjanincu

Autor:

Hronika

14.02.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila u subotu uveče.

UZETI DNK I OTISCI SA BMW-A SMRTI: Utvrđuje se OVO! Denis danas na saslušanju zbog nesreće na Zrenjanincu

Foto: Twitter/Pluton45873221

Denis S. učestvovao u nesreći na Zrenjaninskom putu

Denis S., star 23 godine, koji je uhapšen u nedelju oko 21 čas zbog sumnje da nije pružio pomoć povređenom licu nakon saobraćajne nesreće, biće saslušan danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Od njega je uzet DNK uzorak koji će se uporediti sa onim unutar automobila BMW koji je učestvovao u nesreći. Tužilaštvo je naredilo i saobraćajno veštačenje automobila, saznaje Telegraf.

- Policija je uzela otiske sa vrata BMW, menjača, volana i ručne kočnice. Oni će se uporediti sa DNK-a koji je uzet od Denisa. Istragom je utvrđeno da je u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci. Veštačenje tragova je zatraženo kako bi se isključila mogućnost da je druga osoba bila za volanom BMW - kaže sagovornik blizak istrazi.

Podsetimo, u nesreći koja se dogodila u subotu oko 22 časa na Zrenjaninskom putu kod hotela "Elegance". U udesu su učestvovala dva autmobila marke BMW.

U udesu je poginuo Džemo K. (37), koji je povredama podlegao u bolnici, a teško je povređena i njegova saputnica Jasmina I. (34). Na njih je naleteo drugi BMW, kojim je upravljao Denis. S. (23) i u kom su se nalazile dve devojke koje su povređene.

- Nesreća se dogodila kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario automobila iste marke sa valjevskim tablicama - kaže izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading