BELI DŽIP POKOSIO DVE ŽENE U USTANIČKOJ: Pobegao sa mesta nesreće

Autor:

Hronika

04.02.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena (87) je zadobila povredu glave, a druga ženska osoba (61) ima povredu noge.

BELI DŽIP POKOSIO DVE ŽENE U USTANIČKOJ: Pobegao sa mesta nesreće

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć na terenu

Vozač belog džipa izazvao je danas u Ustaničkoj ulici, kod broja 182, saobraćajnu nesreću u kojoj su povređene dve ženske osobe. On je posle udesa pobegao sa lica mesta, piše Telegraf.

Vozač džipa je prvo udario drugo vozilo, potom skrenuo sa kolovoza na trotoar i oborio dve žene. Žena (87) zadobila je povredu glave, a druga ženska osoba (61) ima povredu noge.

Obe su prevezene u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

04.02.2023 13:57

oce to oce i bice toga sve vise . Saobracajna policija , je tu da haraci i otima a ne da uspostavlja red. Tuzilastvo i sudije takodje. Pocev od sina Zeljka Mitorivca pa na dalje . Ugledan clan SNS bande je u jednom gradu gde je SNS jak pokosio majku i cerku na pesackom, prezivele su ali ih je nagrdio jos kako. I na sve nacine se nastoji da se to zataska . Pa zato sto je vozac "podoban" ne ide to da se ONI kaznjavaju. Sirotinja i bednici , mogu , ali gde NJIH zaboga . Zato ce to ga biti jos i jos i jos i nema kraja a dali cemo se i kada pameti dozvati videcemo. Dotle , tolerisi ubijanje , podobnima a udri i kozu oderi badnicima za sitna prekoracenja . Osecam neko strasno gadjenje prema svemu, neznam zasto , ali strasno sve smrdi do nebesa.