BELIVUK PRIČAO O INTIMNIM ODNOSIMA PRED SUDIJOM: Evo o kojim pikanterijama je bilo reči!

Autor:

Hronika

03.02.2023

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Između dva bloka ispitivanja vezano za sedam ubistava za koliko Belivukov i Miljkovićev klan tereti TOK, Belivuk je postavljao šok pitanja!

BELIVUK PRIČAO O INTIMNIM ODNOSIMA PRED SUDIJOM: Evo o kojim pikanterijama je bilo reči!

Foto: Tanjug-V.Šporčić, R. Prelić, MUP

Veljko Belivuk i Srđan Lalić

Veljko Belivuk u ispitivanju Srđana Lalića okrivljenog svedoka koji će robijati 18 godina umesto doživotne kazne, zanimao se i za njegovo seksulano opredeljenje. 

Između dva bloka pitanja vezana za sedam ubistava za koliko Belivukov i Miljkovićev klan tereti TOK, ali i za druge likvidacije o kojima je govorio Lalić, Belivuk je naslonjen sa obe ruke na sto, usred sudnice postavio šok pitanja, neprimerena mestu i situaciji.

- Rekao si da nisi homoseksualac. Laliću, da imaš devojku si ovde ponavljao više puta, a Miljkoviću si odatle sa tog mesta, dok te ispitivao, rekao: 

- Sećaš li se kako smo se ljubili dok smo bili u vezi? Sećaš li se kako si me zadovovoljavao" Jesi ili nisi homoseksualac? - pitao je Belivuk.

Lalić je rezignirano poručio kratko: 

- Jeftine su ti fore.

Dok  su se okrivljeni smejuljili podržavajući zdušno Belivuka, advokati su znali da je u pitanju samo još jedna od provokacija u nizu nadmudrivanja dojučerašnjih saradnika, a  Belivuk je tražio po beleškama navode ove sadržine da potvrdi da ne priča  bezveze i da se samo poslužio Lalićevom terminologijom.

Međutim, tužilac Ivanić je odlučno negodovao tražeći da se tema zatvori, pa se vođa surovog klana vratio da pretresa kriminalne radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Verona

03.02.2023 11:16

Nema razlike između Specijalnog suda i Zadruge. To je poruka narodu "u ime naroda" !