KUĆA U RITOPEKU SE VODILA NA DRAGANIĆEVU ŽENU: Nakon što je Vlade ispitivao Lalića, to čini Đurić

Autor:

Hronika

02.02.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ispitivanjem okrivljenog saradnika tužilaštva Srđana Lalića danas, u 14 i 30 sati, nastavljeno je danas pred Posebnim odjeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu.

KUĆA U RITOPEKU SE VODILA NA DRAGANIĆEVU ŽENU: Nakon što je Vlade ispitivao Lalića, to čini Đurić

Foto: Tanjug, E-stock, Facebook/Printscreen, Privatna arhiva

Srđan Lalić o ubistvima Belivukog klana

Kuća u Ritopeku se na vodila na ženu Vlada Draganića, a Srđan Lalić je danas kazao da je Vladu bilo stašno stalo da žena ne sazna da je stavio na raspolaganje klanu za zverske zločine i da je ona sigurno ne bi predala Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću jer je prema njegovim rečima imala animozitet prema kriminalu. 

Posle Draganića, Lalića počinje da ispituje Nemanja Đurić koji prebrzo govori i provocira svedoka saradnika. Traži detalje vezane za automobile kojima su  učestvovali u otmicama Mirka Kojića i Gorana Veličkovića.

Traži precizne mere, kada Lalić kaže nekoliko metara, on insistira da kaže koliko tačno, a iste zahteve ima i kada je vreme u pitanju:

Nižu se njegova pitanja, a Lalić odgovara.

Đurić: Da li su  značke ostale kod nas posle otmice Kojića? Gde smo bili parkirani?

Lalić: Ja sam ih odneo.

Đurić: Da li ste bili spremni da budete uhapšeni ako vas uhvate sa značkama?

Lalić: Da. 

Đurić: Baš čudno kad ste sa šina pobegli. 

Lalić: Tako mi je rečeno.

Pita između ostalog: Koliko ste vremena ležali u kukuruzu kod otmice Veličkovića?
Koliko se vozi iz VIšegradske do kukuruza?

Lalić mu izlazi u sustret sa izgovorima koliko god može iako ga Đurić ukupno preklapa sa "Dobro" i "A ha". 

Nemanja Đurić koji je za klan prodavao marihuanu, u jednom momentu kaže "Pitaćemo čoveka " kada govore o Zdravku Radojeviću kojeg je klan ubio, a pita ga "Da li se radi o ozbiljnom kriminalcu". 

Lalić kaže: "Čovek je mrtav, nećemo ga pitati", a Đurić skače odmah na pitanja o Aleksandru Šarcu koji je bio na meti ovog klana.

Posle toga se raspituje i zašto je ubijeni Šuki Gligorijević nosio marker sa sobom. Lalić kaže da on kao prodavac marihuane odlično znao da je marker služio za obeležavanje narkotika i da to Đurić dobro zna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading