MISTERIOZNI SIGNAL TELEFONA ANE VOLŠ! U trenutku kada joj se gubi trag detektovan OVDE!

Autor:

Hronika

14.01.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Volš je nestala pre 13 dana.

MISTERIOZNI SIGNAL TELEFONA ANE VOLŠ! U trenutku kada joj se gubi trag detektovan OVDE!

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Ana Volš i Brajan Volš

Prema policijskim izveštajima, mobilni telefon nestale Srpkinje poslednji put emitovao je signal 24 sata nakon što se njoj gubi svaki trag i to u okolini porodične kućeu kojoj je živela sa suprugom Brajanom i njihovo troje dece u Kohasetu.

Dnevnik policijske uprave zabeležio je ranu fazu istrage i prema njihovim navodima, 4. januara je prvi put dobijen poziv da se proveri Ana Volš, čije su prezime pogrešno napisali, prenosi Kurir.

- Tačno je da je njen poslodavac kontaktirao policiju 4. januara. Međutim, to je bilo kao rezultat toga što je gospodin Volš, Brajan Volš, kontaktirao poslodavca i rekao: „Nisam se čuo sa svojom ženom - rečeno je u sudu.

Poslodavac je predložio da njihov bezbednosni tim, koji je bivši službenik za sprovođenje zakona, kontaktira policiju Kohaset, što je on i učinio.

Policijski dnevnici pokazuju da je se signal njenog telefona gubi 4. januara, a da je poslednji zabeležen oko 1,7 milja dalje od njihive kuće oko 3.14 ujutru 2. januara, odnosno dana nakon što se veruje da je nestala.

Istražitelji su 6. januara ispitivali komšije i pretraživali teren, tvrde susedi.

Spavali smo i ništa nismo videli. Imamo kameru, ali je bila puna, pa sam prošle nedelje obrisao snimak i nerviram se zbog toga - rekao je jedan od njih.

Podsetimo, Ana je navodno nestala 1. januara kada je krenula na let za Vašington, a suprug je njen nestanak prijavio 3 dana kasnije. Njen suprug Brajan Volš je u međuvremenu uhapšen zbog ometanja istrage, a utvrđeno je i da je kršio meru ograničenja kretanja.

Istražitelji su pronašli tragove krvi i slomljen nož u kući, ali i biološki materijal na obližnjoj deponiji, ali se čeka potvrda da li se radi o njenom DNK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading