EVO U KAKVOM JE STANJU BEBA PRONAĐENA NA TROTOARU: Smeštena u hraniteljsku porodicu

Autor:

Hronika

10.01.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dežurni tim lekara Klinike za pedijatriju UКC Кragujevac primio je na pregled napuštenu bebu.

EVO U KAKVOM JE STANJU BEBA PRONAĐENA NA TROTOARU: Smeštena u hraniteljsku porodicu

Foto: Shutterstock

Univerzitetski klinički centar Kragujevac potvrdio je da je u toku noći primio na pregled napuštenu bebu, i da je utvrđeno da je ona u dobrom zdravstvenom stanju. 

- Dežurni tim lekara Klinike za pedijatriju UKC Kragujevac primio na pregled napuštenu bebu. Detaljnim pregledom i dijagnostikom utvrđeno je da je dete u dobrom zdravstvenom stanju - kažu u UKC Kragujevac, piše Telegraf.

Dodaju da je u međuvremenu, kontaktiran kragujevački Centar za socijalni rad, čija ekipa je odmah došla na Кliniku za pedijatriju i preuzela dete.

Iz Policijske uprave Kragujevac su saopštili da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da je dalje postupanje u ovom slučaju u nadležnosti Centra za socijalni rad "Solidarnost".

Iz Centra "Solidarnost" su saopštili da je dete smešteno u urgentnu hraniteljsku porodicu i dobrog je zdravstvenog stanja.

Naglašavaju da će u nastavku rada na ovom slučaju preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti, u najboljem interesu deteta, prenosi RTS.

Kako se nezvanično saznaje, nadležne službe su identifikovale majku deteta, koja je navodno ostavila devojčicu ocu ispred zgrade u kojoj živi.

Podsetimo, jedan prolaznik sinoć je na trotoaru u Kragujevcu oko 2 sata i 45 minuta našao dečja kolica sa bebom. Kada je video da nema nikoga, on je momentalno pozvao policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading