REPUBLIKA OTKRIVA: OVO su dva razloga zbog kojih je muž mogao da ubije Anu Volš!

Autor:

Hronika

09.01.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Ane Volš otkriva koji su bili najveći strahovi Brajana Volša.

REPUBLIKA OTKRIVA: OVO su dva razloga zbog kojih je muž mogao da ubije Anu Volš!

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa puprugom Brajanom Volšom

Brajan Volš (46) osumnjičen je za jezivo ubistvo supruge Ane Volš (39) rođene u Beogradu, a koja je nestala u novogodišnjoj noći, bio je bolesno ljubomoran, otkrivaju njeni prijatelji. 

- Brajanov najveći strah bio je da će žena da ga ostavi i da mu slomi srce. Oni su često bili razdvojeni zbog njenog posla i ona je dosta vremena provodila u Vasingtonu u stanu, a u poslednje vreme on je postao sumnjičav da mu žena ima nekoga -  kazao je jedan od porodičnih prijatelja Volšovih pred policijom. 

Dok policija traga za Anom, inače majkom tri dečaka uzrasta dve, četiri i šest godina, te regionalnom direktorkom u uspešnoj firmi za prodaju luksuznih nekretnina sa sedištem u Vašingtonu, sve oči su uprte u slučaj i ono što će reći Brajan policiji. 

U porodičnoj kući Volšovih u Kohasetu u Masačusetsu u podrumu su pronađeni tragovi krvi, kao i polomljeni krvavi nož. 

- Kamere su snimile Brajana  u jednom trgovinskom centru kako kupuje hemijska sredstva, trake, kese i ceradu 2. junara, a on se pred policijom pravdao lažući da je kupovao dečacima sladoled - otkrili su istražitelji. 

Jedan Anin prijatelj iz Beograd za Republiku je izjavio da sumnja da je muž Anu ubio iz koristoljublja jer je bila uspešnija i sposobnija od njega. 

- Ana je imala privatno osiguranje što njenom mužu i te kako treba budući da će uskoro morati da plati za prevaru zbog koje nosi nanogicu. On je prodao dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 evra i u problemu je od kada je otkriven. Sa Aninim novcem će sebe da izvadi iz go*ana, i da se obogati. Biće milioner ako ga ne uhvate - rekao je Anin prijatelj, slomljen od tuge zbog njenog nestanka.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sto posto

09.01.2023 23:16

Ubio je ko zeca!

Goga

11.01.2023 00:02

@Sto posto - Ubio je a da nije trepnuo!Monstrum! Streljanje bez zapisnika!