BRAJAN VOLŠ PROSUO SUROVE LAŽI INSPEKTORIMA: Rekao da je bio u prodavnici da kupi sinu sladoled - za to vreme dao 450 dolara da bi prikrio tragove?!

Autor:

Hronika

09.01.2023

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pronađenim video zapisima se jasno vidi Brajan kako kupuje jednu stvar kojom može da prikrije tragove zločina.

BRAJAN VOLŠ PROSUO SUROVE LAŽI INSPEKTORIMA: Rekao da je bio u prodavnici da kupi sinu sladoled - za to vreme dao 450 dolara da bi prikrio tragove?!

Foto: facebook.com/ana.ljubicic

Ana Volš sa suprugom Brajanom

Brajan Volš, suprug nestale Beograđanke Ane Volš, ponovo je lagao policijske istražitelje. Naime, on je inpektorima rekao da je 1. januara napustio kuću kako bi sinu kupio sladoled, a kamere su zabeležile nešto sasvim drugo.

Na pronađenim video zapisima se jasno vidi Brajan kako kupuje sredstva za čišćenje i to u vrednosti od 450 dolara.

Tužilaštvo je potvrdilo vest koju su preneli američki mediji da je policija tokom pretresa doma Volšovih u Kohasetu u podrumu pronašla kuhinjski nož i tragove krvi.

Sledi uporedna analiza kojom će se utvrditi da li pronađena krv pripada nestaloj Ani Volš.

Da podsetimo, Brajan Volš je uhapšen u nedelju jer je obmanjivao policijske inspektore tokom istrage, a naročito u vreme obustave potrage za Anom Volš.

On je danas saslušan u tužilaštvu, nakon čega je sud odredio kauciju u iznosu od 500 hiljada američkih dolara za njegovo puštanje.

Ana Volš nestala je u noći Nove godine kada se, navodno, između 4 i 5 časova ujutru uputila ka aerdormu kako bi se hitno odvezla na posao u Vašington.

Kako je utvrđeno, na aerodrom nikada nije stigla, a nije poznato ni da je sela u bilo koje vozilo.

Brajan Volš prijavio je nestanak svoje supruge tek 4. januara, kada je i pokrenuta potraga za nestalom Beograđankom.

Nakon četiri dana potrage i pretraživanja terena neposredno do kuće i u okolini, policija je obustavila traganje za Anom. Ipak, tu istraga nije zavrešna.

 

 

Inspektori su se juče vratili u porodični dom Volšovih i detaljno pretražilivali sve prostorije.

U jednom trenutku Brajan Volš i deca koju ima sa Anom su udaljeni iz kuće, a samo nekoliko sati kasnije suprug nestale Srpkinje je uhapšen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading